In foarte multe filme celebre exista inadvertente pe care cu greu le putem observa la prima vedere. Si totusi, vigilenta cinefililor le scoate de fiecare data la iveala.

In foarte multe filme celebre exista inadvertente pe care cu greu le putem observa la prima vedere. Si totusi, vigilenta cinefililor le scoate de fiecare data la iveala. Ati fi surprinsi sa vedeti cate scene proaste are de fapt un film pe care il considerati bun...

Charlie's Angels

Exista o scena in care Ingerii lupta cu "Creepy Thin Man", iar Drew Barrymore o ridica pe Lucy Liu si o roteste, astfel incat sa poata lovi personajul negativ. Pentru a-i atrage atentia insa, Drew striga "Lucy" in loc de "Alex" - personajul interpretat de Liu in film. Atentie la minutul 2.14...


Gladiatorul

In lupta din Colosseum, unul dintre caruri este rasturnat. Imediat ce praful se asaza, se poate observa dedesubt... un extinctor.

Harry Potter and The Chamber of Secrets

In scena in care Lucius Malfoy apare in prim plan, lumina bate exact spre peruca lui, iar dedesubt se poate observa o suvita din parul real.

Commando

Vedem ca acest Porsche galben este implicat intr-un accident care ii lasa urme, pentru ca apoi sa descoperim ca... s-a reparat singur, iar Arnie il conduce fara probleme.

Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl

In scena in care Jack se afla pe corabie si striga "On deck, you scabrous dogs!", in cadru, in partea stanga, apare unul dintre membrii echipei de filmare, care se poate distinge usor dupa haine...


Chasing Amy

Ben Affleck se afla in masina si o "conduce" cu 0 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.