Ce dezastre prevad (sau pregatesc) astrele pentru tine in dragoste si nu numai?

Cand citim horoscopul, in general speram sa gasim informatii pozitive. In caz ca nu le gasim, tindem sa trecem treaba cu "cititul in stele" la capitolul baliverne si sa ne vedem de treaba. Dar daca treaba chiar merge prost? Ai pus vreodata intamplarile nefericite in care ai fost implicat pe seama semnului tau zodiacal? Te-ai gandit vreodata ca despartirea de fosta a fost sa fie pentru ca asa au prezis astrele? Esti superstitios? Ar fi bine sa stii ca exista si un horoscop al nefericirii, numit de noi horrorscop, din care poti afla chiar acum ce cai impleticite croieste Universul pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie-20 aprilie) - guvernat de planeta Marte; influente in zona capului si a fetei.

Berbecii sunt cea mai dinamica zodie a duzinei astrale, asa ca pentru ei exista poate cele mai mari sanse ca pana la sfarsitul anului sa fie implicati in multe accidente care se lasa cu cicatrici la nivelul capului (al fetei). Daca insa trec cu bine peste asemenea incercari, berbecii nu sunt scutiti de a dezvolta diverse afectiuni precum tulburari mintale, migrene acute si alte boli care vizeaza sistemul nervos si vezica biliara. Desi reprezentantii acestei zodii nu au practic nimic din ceea ce moartea nu poate vindeca, atat timp cat ne inconjara ei reprezinta adesea motivul pentru care alte persoane au nevoie de medicatie forte. Acest lucru este cu atat mai valabil in viata de cuplu. Partenera unui Berbec este in permanenta expusa riscurilor in momentul in care acesta isi pierde cumpatul. Daca nu se alege pe loc cu capul spart, se va intreba a doua zi de ce cheile ei nu mai corespund incuietorilor casei.

Taur (21 aprilie-20 mai) - guvernat de planeta Venus; influente in zona gatului si a rinichilor.

Este cea mai materialista dintre zodii, asa ca daca ii iei averea, e ca si cum i-ai lua viata. Avand in vedere ca ii place sa pastrezxe tot felul de obiecte in jurul sau, unul dintre cele mai enervante obiceiuri de care il poti acuza este indisciplina. Una peste alta, pentru ca se hraneste din micile placeri ale vietii, Taurul tinde sa faca excese alimentare, deci nu este tocmai cea mai atractiva dintre zodii si este predispus la boli de stomac. Amigdalita si laringita reprezinta de asemenea principale amenintari pentru Taurul care in timp va dezvolta si alte afectiuni neasteptate. Reprezentantii acestei zodii sunt robusti si puternici. Daca partenera de cuplu il calca pe coada este ca si cum l-ar provoca la corida. Cu orgoliul acestei zodii nu te pui decat daca ai garantia ca... dai si ai unde sa fugi. Pana la sfarsitul anului Taurii au cele mai multe sanse sa moara in accidente de masina, in lupte de strada sau strangulate.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Gemeni (21 mai- 22 iunie) - guvernat de planeta Mercur; influente in zona membrelor superioare, a toracelui, a coloanei vertebrale si in partea sistemului nervos care le insoteste.

Este cea mai fragila dintre zodii. Oboseste repede, se plictiseste usor, dar sta foarte bine cu nervii, ceea ce ii garanteaza viata lunga. Gemenilor le este dat sa se chinuie cu boli precum tuberculoza, afectiuni oculare si pulmonare sau tulburari hepatice. De obicei, aceasta zodie reuseste sa faca viata grea celor care o inconjoara prin comportamentul ei pseudosimandicos, asa ca partenera de cuplu a unui barbat Gemeni se simte ca o sclava pe langa el. Au un comportament duplicitar si sunt predispusi la depresii. Sunt sanse ca in acest an sa fie concediati, spitalizati in urma unei supradoze de medicamente sau sa moara otraviti, respectiv in urma unor accidente banale.

Rac (22 iunie-22 iulie)
- guvernat de Luna; influente in zona plamanilor si a organelor digestive.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Organismul Racilor este exagerat de sensibil, asa ca toate bolile din lume gasesc adapost in corpul lor: reumatisme, circulatie sangvina proasta, boli de stomac, constipatii etc. In plan psihic, nervozitatea excesiva ii determina sa treaca rapid prin stari foarte diferite, uimindu-i pe cei din jur cu schimbarile lor bruste de atitudine. Caracterul unui barbat Rac este perfect pentru a constitui profilul unui criminal in serie, in timp ce vocatia femeilor nascute sub acest semn zodiacal este prostitutia. Cum Racii sunt mari amatori de dulciuri, pana la sfarsitul anului ar putea muri de diabet, dar si din pricina faptului ca se aventureaza pe drumuri necunoscute.

Leu (23 iulie-22 august) - guvernat de Soare; influente in zona inimii, a articulatiilor si a coloanei vertebrale.

Consideri ca te-ai nascut pentru a fi lider, dar adevarul este ca singurul motiv pentru care nu ai fost impuscat pana acum este ca acest lucru se considera ilegal. Oricum, ai sanse mari sa mori astfel pana de Revelion, asa ca ia aminte la intentiile "prietenilor" care te inconjoara. Desi echilibrul psihic al Leului il protejeaza de instalarea unor boli, asigurandu-i o capacitate foarte mare de regenerare, este predispus la afectiuni ale inimii si ale articulatiilor. Coloana vertebarala este si ea cam subreda, asa cum este si loialitatea Leului in cuplu. Desi fac impresie buna la prima vedere, leii au un orgoliu nestavilit, care ii determina la un moment dat sa insele asteptarile partenerului. Apropo de asta, Leii pot muri si in urma unor acte necugetate ale partenerului lor de cuplu gelos.

Citeste si:
Cifra destinului: Ce daruri spirituale ai în funcție de numărul...
Cifra destinului: Ce daruri...

Fecioara (23 august- 22 septembrie) - guvernat de Mercur; influente in zona stomacului, a ficatului si a intestinelor.

Iata zodia ipohondrilor, predispusi spre diverse boli inchipuite. Daca mor, Fecioarele mor pentru ca isi fac prea multe griji. Si partenerul de cuplu al unei Fecioare ar trebui sa se astepte la reactii bizare din partea reprezentantului acestei zodii, pentru ca are tendinta sa atribuie oamenilor defecte pe care nu le au. Fecioara isi banuieste partenerul de infidelitate, chiar daca nu are probe, il verifica la aproape orice pas, pentru a avea garantia fortata a loialitatii lui si tinde sa fie agresiva cand se simte aminintata. Stresul si pesimismul guverneaza Fecioara in plan psihic si este predispusa la boli de stomac, peritonita, dizenterie si alte afectiuni legate de tranzitul intestinal. Ca sa nu mai spunem ca in copilarie a suferit de toate bolile specifice varstei... Unul dintre defectele acestei zodii este ca isi compromite si propria bunastare cautand perfectiunea in orice face. Pana la sfarsitul anului ar putea sfarsi in coma alcoolica.

Balanta (23 septembrie-23 octombrie)
- guvernat de Venus; influente in zona rinichilor, a intestinelor si a vezicii urinare.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Nefrita, colica renala, nevralgiile si neurasteniile sunt bolile preferate ale acestei zodii foarte sensibile din punct de vedere psihic. Pe de alta parte, Balanta a dat nastere a ceea ce acum numim "shopaholic", asa ca scopul in viata al persoanelor nascute sub acest semn zodiacal este sa goleasca toate cartile de credit pe care pun mana - aviz celor cu conturi in banci, care dezvolta pasiuni pentru Balante. Barbatii Balanta sunt genul de "intretinuti" care ar putea ajunge cu usurinta pe mainile unor femei in etate, instarite. Pacat ca pe plan sexual nu sunt printre cei mai priceputi parteneri si de obicei ajung sa fie inselati. In acest an Balantele ar putea muri sufocate sau ucise pentru bani.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie) - guvernat de Marte; influente in zona genitala, a colonului si a anusului.

Pentru ca le cam place sa umble din floare-n floare, au sanse sa se pricopseasca cu boli sexuale si sa moara dupa lungi chinuri. Pana atunci insa pot suferi de hemoroizi, hepatita si alte afectiuni legate de organele sexuale. Imunitatea Scorpionului este destul de scazuta, asemenea capacitatii sale de refacere dupa anumite boli. Sunt foarte gelosi si razbunatori, iscand o sumedenie de altercatii in cuplu si nu numai. Din pricina resentimentelor de care sunt capabili, Scorpionii sunt adesea singuratici si se implica in activitati dubioase despre care nu vorbesc. Cel mai probabil vor muri in incercarea de a duce la bun sfarsit un ritual satanic sau pentru ca practica sexul S&M si nu stiu cand sa se opreasca.

Sagetator (22 noiembrie-20 decembrie) - guvernat de Jupiter; influente in zona membrelor inferioare, a anusului si a coapselor.

Sagatatorul este o zodie care se surmeneaza usor, clacand fizic si nervos, astfel ca in timp are sanse mari sa devina nevrotic si senil. Poate suferi de tulburari sanguine, fracturi de femuri, sciatica, boli de ficat sau calculi biliari. Pe deasupra este gurmand si nu are masura atunci cand are ocazia sa se infrupte din delicii culinare si din diverse sortimente pe baza de alcool. Isi va gasi sfarsitul ca urmare a exceselor pe care le face in materie de substante interzise, asta dupa ce se va vedea falit si parasit de partener.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie) - guvernat de Saturn; influente in zona genunchilor, a stomacului, a unghiilor si a parului.

Sistemul de eliminare a toxinelor este deficitar in cazul Capricornului, favorizand aparitia afectiunilor hepatice, a dermatitelor, a pancreatitelor sau a nefritelor. Desi este rezistent la boli prelungite, are tendinta de a se izola, ajungand sa fie trist, melancolic si pesimist. Este creativ si nonconformist, dar workaholic, asa ca va muri in conditii suspecte, ingropat sub ruinele provocate de un mare cutremur sau din cauza anorexiei. In cuplu se exprima liber, dar se plictiseste repede si intr-o zi va simti nevoia sa dispara subit de langa persoana iubita... de acelasi sex.

Varsator (20 ianuarie-18 februarie) - guvernat de Saturn; influente asupra circulatiei sangelui si a sistemului nervos.

Spiritul cugetator si deschiderea spre lumea abstracta a Varsatorului ii provoaca stari de nervozitate, tulburari de somn, atacuri de panica si anxietate excesiva. El este vesnicul neinteles, in stare sa se retraga undeva in pustietate decat sa asiste la normalitatea din jurul lui. Are tendinte bizare pe plan sexual, fiind stimulat de fetisuri care de regula ar speria cuplurile obisnuite. Cel mai probabil se va sinucide sau va muri de cancer, respectiv de boli ale sangelui.

Pesti (19 februarie-20 martie) - guvernat de Neptun; influente in zona picioarelor

Sunt predispusi la boli precum tuberculoza, limfatismul sau infectiile localizate la nivelul mucoaselor. Pesti sunt foarte sensibili si in privinta frigului, asa ca pot muri inghetati in aceasta iarna, eventual dupa ce se imbolnavesc de pneumonie sau viroza respiratorie. Fumatori inraiti, Pestii sunt foarte viciosi si se supun unor pericole neasteptate. In timp pot deveni dependenti de sedative, tranchilizante sau alcool. In cuplu sunt agresivi verbal sau fizic si, desi sunt greu de stapanit, nu si-ar rani niciodata partenerul. Desi mediul propice pentru ei este apa si de obicei sunt inotatori foarte buni, pot muri in accidente acvatice in acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.