Johnny Depp, Ellen Page si Will Smith au fost desemnati cei mai buni actori la cea de-a 17-a editie a premiilor MTV Movie Awards, in urma voturilor acordate de public.

Johnny Depp, Ellen Page si Will Smith au fost desemnati cei mai buni actori la cea de-a 17-a editie a premiilor MTV Movie Awards, in urma voturilor acordate de public.

Desi cu putin timp in urma Studiourile Universal din Los Angeles arsesera intr-un incendiu de proportii, evenimentul nu a fost amanat, ci s-a desfasurat pe 1 iunie, in traditionala atmosfera relaxata si ironica. O multime de vedete au tinut sa participe la ceremonie, desi unele au fost dezamagite, plecand acasa cu mana goala.

Marele castigator al serii a fost Johnny Depp, care a obtinut doua premii la categoriile Cel mai bun actor intr-un rol de comedie si Cel mai bun actor intr-un rol negativ, pentru rolurile din “Pirates of the Caribbean: At World's End”, respectiv “Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”. Ellen Page a fost apreciata de public pentru rolul adolescentei spirituale care ramane insarcinata in comedia “Juno”, castigand celebrul trofeu in forma de popcorn auriu la categoria Cea mai buna interpretare feminina.

Castigatorul marelui premiu pentru Cel mai bun lungmetraj a revenit filmului “Transformers”, care va avea o continuare, dupa cum a anuntat regizorul. Filmul a reusit sa invinga comedia “Superbad”, care adunase cinci nominalizari, dar si triplu nominalizatele “Enchanted” si “Knocked Up” , productii care nu au obtinut niciun premiu.

Will Smith a primit premiul pentru Cea mai buna interpretare masculina, pentru rolul din “I am Legend”, in timp ce Zac Efron din “Hairspray” a fost desemnat Cel mai bun actor debutant. Nu puteau lipsi nici categoriile Cel mai frumos sarut si Cea mai reusita scena de lupta. La prima sectiune, castigatorii au fost Briana Evigan si Robert Hoffman, protagonistii “Step Up 2 The Streets”, iar bataia dintre Sean Faris si Cam Gigandet din “Never Back Down” a fost castigatoarea celei de-a doua categorii.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

O noua sectiune a fost introdusa anul acesta: Cel mai bun film de vara, iar castigatorul a fost filmul “Iron Man”, care a devansat atat “Sex and the City” cat si “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”. Un premiu pentru intreaga cariera i-a fost acordat simpaticului actor de comedia Adam Sandler.

Castigatorii premiilor MTV Movie Awards sunt desemnati de publicul care voteaza online, iar evenimentul nu este deloc sobru, ci parodiaza ceremonii de genul Oscar. Evenimentul a avut loc pe 1 iunie, in Los Angeles, intr-o sala de teatru de unde se puteau observa ramasitele innegrite de fum ale fostelor Studiouri Universal.

Gazda premiilor MTV a fost Mike Myers, iar Jack Black, Megan Fox, Ben Stiller si Robert Downey Jr. au inmanat premiile, in timp ce Coldplay si Pussycat Dolls au cantat si incantat publicul din sala. Lindsay Lohan a venit la eveniment pentru a prezenta un premiu, dar si pentru a oferi noi subiecte de barfa in presa, dupa ce a fost luata prin suprindere de o rafala de vant care i-a ridicat fusta, momentul nefiind ratat de fotografii vigilenti.

Citeste si:
Stil ecvestru la Karpatia Horse Show: clasic chic! Ce premii poti...
Stil ecvestru la Karpatia...

Sursa: Hollywood Multiplex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.