Un filmulet in care Angelina Jolie apare drogata, a fost facut public si circula pe internet!

Nu cu mult timp in urma Angelina Jolie a recunoscut ca a consumat substante interzise de mare risc, la care insa a renuntat de cand a inceput sa isi doreasca o familie cu multi copii. “Am luat cocaina, heroina, ecstasy, LSD, de toate", a declarat Angelina. "Am renuntat la ele cu mult timp in urma.”

O inregistrare video din anul 1999, in care vedeta apare drogata, balbaindu-se, avand parul ravasit si pupilele dilatate, confirma spusele ei. In clipul care a fost facut public de tabloidul 'The Sun" si postat pe internet, alaturi de Angelina Jolie se afla o femeie care fumeaza heroina.

Filmuletul a fost realizat cand frumoasa actrita avea 23 de ani, inainte sa devina celebra. Desi nu a fost inregistrata in timp ce se droga propriu-zis, Angelina vorbeste ciudat, are privirea pierduta si face gesturi care tradeaza starea specifica de dupa consumul de droguri. Aspectul sau fizic si comportamentul bizar sunt alte indicii ca era drogata atunci cand a fost filmata in timp ce se lauda cu partidele de sex sado-masochiste la care participa si cu faptul ca ii face placere sa isi ucida animalele de companie.

Inca de pe vremea cand a fost realizata inregistrarea, Jolie isi dorea sa adopte multi copii din intreaga lume si sa aiba o familie numeroasa, potrivit declaratiilor unui prieten. Chiar daca filmuletul controversat a fost facut public, "The Sun" a intentionat sa demonstreze schimbarea radicala a vedetei, care acum este mama model, ambasadoare ONU si actrita de succes la Hollywood, cu un premiu Oscar in palmares. Dupa despartirea de Johnny Lee Miller si, cativa ani mai tarziu, de Billy-Bob Thorton, al carui sange il purta intr-o fiola pe post de pandantiv, Angelina s-a linistit si a hotarat sa isi intemeieze o familie.

La varsta de 32 de ani, vedeta inca se afla in topurile celor mai frumoase femei din lume, are trei copii adoptati, formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre impreuna cu Brad Pitt, caruia i-a daruit-o anul trecut pe fiica lor Shiloh, iar in prezent este insarcinata cu doua fetite gemene. Acum Angelina se ocupa de promovarea filmului de animatie “Kung Fu Panda” si a dramei “Changeling”, in regia lui Clint Eastwood.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Aici puteti vedea clipul cu Angelina Jolie drogata:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.