Desi frumoasa pe dinafara, ascunde in interior un secret mortal.

Titlul original: Species 4
Genul: Actiune / Horror / Sci-Fi
Durata: 108
Regia: Roger Donaldson
Actori: Ben Kingsley, Michael Madsen, Marg Helgenberger

Desi frumoasa pe dinafara, ascunde in interior un secret ucigator. Pregatiti-va pentru a patra parte terifianta a legendarei serii de filme Specii, care creste factorul de suspans pana la cel mai inalt nivel posibil de actiune, groaza si ravagii!

O sclipitoare profesoara de colegiu, Miranda Hollander, isi pierde in mod misterios cunostinta si se trezeste dupa un sangeros macel in masa. Ea apeleaza la unchiul sau pentru a afla anumite raspunsuri, dar acesta ii dezvaluie socantul adevar: ea este doar pe jumatate om, fiind o clona a unui hibrid compus din ADN uman si extraterestru. Cei doi trebuie sa ajunga in Mexic, pentru a-l gasi pe cercetatorul care a creat-o, dar se trezesc prinsi intr-o lupta cumplita, cu o hoarda de alti hibrizi distrugatori, imposibil de oprit.

Mai este foarte putin timp pana cand Miranda va ceda, inevitabil, instinctului ucigas care pandeste amenintator in corpul sau!

Filmul va fi lansat DVD de Prooptiki Romania, incepand cu 25 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.