Dupa concertul sustinut la Revelionul organizat de Marian Vanghelie, trupa Alphaville revine in Romania.

Dupa concertul sustinut la Revelionul organizat de Marian Vanghelie, trupa Alphaville revine in Romania si va canta la Bucuresti, pe 12 Aprilie, informeaza organizatorii, Kompas Events.

Concertul va avea loc la Arenele Romane, incepand cu ora 20.00, si va cuprinde hituri ca "Big In Japan" sau "Forever Young".

Biletele costa 50 RON. Evenimentul incepe la ora 20.00, iar intrarea se va face incepand cu ora 18.00. Biletele se pot achizitiona la: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinul Muzica si statiile de metrou Unirea 1 si 2.

Despre Alphaville:

Pornind de la "mostenirea" electro-pop lasata de conationalii de la Kraftwerk, combinand sunetul si imaginea unor pioneri new romantics precum Roxy Music sau Ultravox si apropiindu-se ca repertoriu de A-ha si Depeche Mode, trupa al carei suflet (si voce) este de mai bine de doua decenii Marian Gold a debutat cu un succes rasunator in 1984 cu LP-ul Forever Young.

Big In Japan (ajunsa pe locul 8 in Marea Britanie, un clasament putin accesibil pentru muzicienii germani), Sounds Like a Melody si, mai ales, geniala Forever Young s-au fixat intre principalele repere ale decadei in memoria iubitorilor muzicii anilor '80 fascinand pana acum si alte tinere generatii.

Daca inceputul anilor '90 a reprezentat o perioada agitata in evolutia trupei, incepand cu 1994 aceasta a revenit in atentia publicului cu un repertoriu care s-a adaptat la noile tendinte si curente ale genului synthetic pop/rock, lansand noi single-uri de succes sub coordonarea celui care se identifica, practic, cu istoria acestui grup: Fools, Apollo, Flame, Soul Messiah sau Wishful Thinking.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.