Cele mai ravnite femei de la Hollywood sunt departe de arata asa cum le vedem in postere sau la TV.

Topurile celor mai sexy celebritati sunt masluite! V-ati intrebat vreodata cum ar arata vedetele in poze fara machiaj si Photoshop? Ravnitele femei de la Hollywood sunt departe de a corespunde imaginilor perfecte pe care ni le vand zilnic. In realitate, majoritatea sunt cat se poate de banale si "sifonate"!

Adevarul este ca oricine poate avea o imagine impecabila cu ajutorul unei armate de stilisti. Nici cele mai frumoase supermodele nu au trecut insa testul in ceea ce priveste "perfectiunea" fizica naturala.

Cine a spus ca Pamela Anderson este sexy sau ca Britney Spears si Cameron Diaz au tenuri perfecte? Cele mai multe dintre vedete duc lupte grele cu ridurile, acneea sau petele care le acopera pielea. Iar daca machiajul si perucile nu reusesc sa le cizeleze aspectul, majoritatea prefera retusurile cu bisturiul, injectiile cu botox sau tratamentele pentru albirea pielii, cum este cazul cantaretei Beyonce.

Printre putinele vedete care arata binisor nemachiate se numara Heidi Klum, Hillary Duff, Jessica Alba si Kate Winslet. In schimb, Maria Shriver, Cher, Sharon Stone, Rosanna Arquette, Melanie Griffiths, Renee Zellweger si Barbara Streisand ne-ar speria cu siguranta daca le-am intalni noaptea, pe o alee laturalnica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.