Hitul Apologize al formatiei OneRepublic a intrat in istoria topurilor din Europa.

Hitul Apologize al formatiei OneRepublic a intrat in istoria topurilor din Europa.

Dupa 14 saptamani petrecute pe locul intai, Apologize se situeaza pe locul 3 in topul celor mai de succes single-uri din toate timpurile!

Cel de-al doilea single, Stop and Stare, se afla pe pozitia 16 in European Airplay Chart si urca vertiginos spre un nou number one al formatiei.

In topurile de download din Marea Britanie, piesa este pe locul 9, iar in Australia si Noua Zeelanda se bucura de aceelasi succes.

In Romania, hit-ul Apologize este pe locul intai in topul de download-uri.

Dreaming Out Loud, albumul de debut al celor de la OneRepublic a primit discul de aur in Germania la doar o luna de la lansarea pe piata.

Baietii au confirmat ca vor pleca in turneu in Australia si Noua Zeelanda alaturi de Maroon 5 pentru a-si promova ultimul material.

OneRepublic demonstreaza inca odata ca Timbaland nu a gresit atunci cand a pariat pe ei si se pare ca vor fi unul dintre marile succese ale anului 2008! Pe langa faptul ca este un foarte bun interpret, solistul formatiei este si un producator de top (Leona Lewis, J.Lo, 2 Pac etc).

Informatii furnizate de Universal Music Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.