Scandal la tribunal: procesele, noul trend de la Hollywood.

Apetitul pentru scandaluri publice face parte dintr-un trend foarte popular in randul vedetelor, care aleg sa isi solutioneze mojoritatea conflictelor in salile de judecata, indiferent de amploarea lor. Starurile de la Hollywood se judeca oricand, oricum, cu oricine, din cele mai neasteptate motive.

Cum nu exista publicitate negativa sau pozitiva, ci doar publicitate, vedetele profita din plin de orice ocazie pentru a ramane in atentia presei. Si, contrar unor asteptari, de multe ori le prieste! Indiferent de postura in care se regasesc, a acuzatului sau a acuzatorului, statutul financiar si faima le permite celebritatilor sa faca valva in jurul lor ori de cate ori simt ca se plictisesc.

1. Teri Hatcher a fost buna de plata dupa ce a promovat un lipstick caruia nu ar fi trebuit sa ii faca reclama. Actrita a fost data in judecata de compania de produse cosmetice Hydroderm, ai carei reprezentanti au sustinut ca Teri promova produsul altei companii in perioada in care avea contract cu Hydroderm. Acestia au platit-o cu 2.4 milioane $. Vedetei i s-au cerut despagubiri in valoarea aceleiasi sume.

2. Sharon Stone l-a dat in judecata pe chirurgul plastician Renato Calabria, pe motiv ca acesta ar fi dezvaluit presei detalii in legatura cu un facelifting pe care actrita si l-ar fi facut.

3. Cameron Diaz a intentat un proces ziarului The British Sun, dupa ce in paginile acestuia s-a publicat o stire despre relatia pe care vedeta ar fi avut-o cu un barbat insurat. Tot ea a dat in judecata un fotograf care a facut publice cateva imagini topless pe care actrita le pastrase mult timp departe de privirile curiosilor.

4. Cuplul Victoria si David Beckham si-au tarat prin tribunale fosta menajera, pentru ca aceasta dezvaluise presei detalii despre mariajul lor, care ar fi fost in prag de destramare. Initial menajera semnase un contract care ii interzicea sa vorbeasca despre intimitatea celebrului cuplu.

5. Denis Quaid si sotia sa, Kimberly Buffington, au intentat proces companiei producatoare a medicamentului Herparin, dupa ce viata nou-nascutului lor a fost pusa in pericol in urma administrarii unei supradoze din acest medicament, la spitalul Cedars-Sinai. Se pare ca medicii nu au facut diferenta intre doua flacoane identice cu Herparin, care insa contineau cantitati diferite de substanta. Cuplul a cerut despagubiri in valoare de peste 50.000 $. Doar atat?

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

6. Cantaretul country Keith Urban, sotul actritei Nicole Kidman, a dat in judecata un pictor din New Jersey numit tot Keith Urban. Cantaretul sustine ca site-ul pictorului, care intampina vizitatorii cu mesajul: "Welcome to the wonderful world of Keith Urban" si continua cu “To those who don’t know, oil painting is one of my hobbies”, i-ar putea induce fanii in eroare. Nu ne indoim ca artistul country uraste pictorii! Poate ca Asociatia Nationala a Pictorilor ar trebui sa ia masuri...

7. Fotograful David Keeler i-a dat in judecata pe Christina Aguilera si pe bodyguard-ul acesteia, Vernon Warren care, sustine fotograful, l-a agresat si l-a scuipat dupa ce reusise sa imortalizeze cateva imgini care o infatisau pe diva parasind un club din Hollywood.

8. Jennifer Lopez a fost data in judecata de fostul ei sot, Ojani Noa, care a declarat ca artista l-ar fi ademenit sa lucreze pe post de manager in restaurantul ei din Pasadena, pentru ca apoi sa incalce termenii contractului si sa il concedieze.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

9. Printre colegii de breasla, Britney Spears face fara doar si poate nota discordanta. In ultimul timp vedeta si-a petrecut viata mai mult prin tribunale si spitale, decat la lumina zilei, din pricina conflictelor pe care le-a tot avut in primul rand cu fostul ei sot, Kevin Federline. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, "cantareata cheala" s-a facut de basme si in urma procesului intentat de compania Louis Vuitton, care o acuza ca a folosit produsele LV in videoclipul "Do Somethin'", fara a le cere acordul. Cum era de asteptat, compania a castigat procesul si 80.000 de euro despagubiri.

Foto: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.