Ce au facut inainte de a deveni faimosi? Au fost protagonistii catorva dintre cele mai neinspirate spoturi publicitare.

Ce au facut inainte de a deveni faimosi? Au fost protagonistii catorva dintre cele mai neinspirate spoturi publicitare!

Nu intotdeauna vedetele au aratat impecabil, si-au facut "n" conturi in banci, s-au bucurat de faima internationala, respectiv de fani care le "hartuiesc" zilnic si au avut parte de tratament preferential, V.I.P. Pentru a se face remarcate, multe dintre ele au acceptat si roluri despre care astazi cu greu s-ar incumeta sa vorbeasca.

Noroc cu internetul! De cand le-am aflat secretele, ne amuzam la gandul ca si-au rontait, spalat, baut sau infulecat calea spre Covorul Rosu. Iata cele mai stupide ipostaze ale celebritatilor de pe vremea cand erau "Nobodies".

1. Prad Pitt, blondul sexos care inunda fanteziile femeilor din lumea intreaga, componentul celebrului cuplu "Brangelina", magnificul luptator din "Troia"... s-a fatait candva semidezbracat si silfid prin fata camerelor de filmat intr-o reclama la... cartofi prajiti. Iata ce a iesit:

2. Matt LeBlanc a tinut sa demonstreze ca nu ai nevoie nici de haine de firma, nici de masini de lux pentru a cuceri o femeie, ci doar de... ketchup! Nu stim daca alura de baiat bun care infuleca un hot dog cu mult ketchup este pe gustul femeilor, dar lui i-a venit ca turnata.

3. Cine s-ar fi asteptat ca mancarea preferata a unei ucigase de vampiri sa fie... burgerii? Sarah Michelle Gellar ne-a invatat sa mancam "sanatos" in 1982 si se pare ca i-a placut atat de mult sa fie filmata in timp ce lauda un fast food in detrimentul altuia, incat a revenit pe micile ecrane in rolul celebrei Buffy, de data aceasta inarmata nu cu kilograme in plus, ci cu un tarus.

4. Keanu Reeves. Daca pana si el a ras cu lacrimi in momentul in care a revazut reclama la cereale in care a jucat "cu pofta" pe vremea cand nimeni nu ii retinea numele mai mult de 3 secunde, noi ce am mai putea spune? Poate doar ca nu e gay!

5. Nu degeaba i se spune "femeia cu 1000 de zambete" - Meg Ryan chiar a facut reclama la pasta de dinti inainte sa devina celebra! Sa fie igiena orala cea care a ajutat-o sa se remarce drept una dintre cele mai simpatice actrite de la Hollywood?

6. Daca Bruce Willis incearca sa ne convinga de ani buni ca este "greu de ucis" si pana acum l-am crezut, acest spot ne face sa punem mana pe o arma si sa verificam daca are dreptate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.