Ai sansa sa castigi o invitatie pentru doua persoane la cinema!

Locuiesti in Bucuresti sau Oradea? Yuppy si Hollywood Multiplex te invita la cinema!

Poti castiga una dintre cele 6 invitatii la film, 3 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si 3 la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, fiecare valabila pentru doua persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail in care sa ne spui cum iti vei petrece Sarbatorile.

Saptamana aceasta castigi invitatii la filmul Invazia:

Scurta prezentare a filmului:

O epidemie misterioasa face ravagii prin lume. O psihiatra de la Washington descopera ca boala are origini extraterestre, iar cand fiul ei devine infectat, ea si un coleg trebuie sa lucreze impreuna pentru a gasi un leac, inainte ca toata lumea sa dispara. Dar pentru a face asta, trebuie sa reziste celor infectati si tuturor obstacolelor care ii ies in cale.

Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi scrie-ne pe office@yuppy.ro pana pe data de 9 decembrie. Specifica in e-mail numele tau complet si orasul in care iti doresti invitatia. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 14 decembrie. Ei vor putea merge la film la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si la Hollywood Multiplex Lotus Oradea in perioada 17-20 decembrie 2007.

Vezi aici programul filmelor care ruleaza in saptamana 7 noiembrie - 13 decembrie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Pentru a rezerva bilete, poti accesa acest link.

Va multumim pentru mail-urile trimise! Iata castigatorii concursului de saptamana trecuta:

1. Ana Raluca Bursuc - Bucuresti
2. Paul Adrian Trifu - Bucuresti
3. Claudia Emilia Muth - Bucuresti
4. Loredana Romina Radu - Oradea
5. Remus Ispas - Oradea
6. Catalin Rise - Oradea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.