Castiga o invitatie pentru doua persoane la filmul ales de tine!

Locuiesti in Bucuresti sau Oradea? Esti invitat la cinema!

Poti castiga una dintre cele 6 invitatii la film, 3 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si 3 la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, fiecare valabila pentru doua persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail in care sa ne spui cu cine ti-ar placea sa mergi la cinema si de ce.

Saptamana aceasta castigi invitatii la filmul ales de tine:

Bucuresti - Beowulf, We Own the Night, Lions for Lambs
Oradea - Sydney White, Lions for Lambs, Cold Waves

Afla detalii despre filme citind cronica fiecaruia aici si apoi scrie-ne pe office@yuppy.ro pana pe data de 2 decembrie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film. Specifica in e-mail numele tau complet, orasul in care iti doresti invitatia si filmul ales. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 7 decembrie. Ei vor putea merge la film la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si la Hollywood Multiplex Lotus Oradea in perioada 10-13 decembrie 2007.

Vezi aici programul filmelor care ruleaza in saptamana 30 noiembrie - 6 decembrie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Pentru a rezerva bilete, poti accesa acest link.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.