Am incercat sa facem o selectie a celor mai extravagante si luxoase oferte pentru Revelionul acestui an.

Am incercat sa facem o selectie a celor mai extravagante si luxoase oferte pentru Revelionul acestui an. Am selectat doar pachetele de peste 2000 de euro.

Ceea ce uimeste insa este faptul ca cele mai scumpe nu inseamna neaparat si cele mai interesante. Luxul este desigur asigurat in cazul acestor oferte exclusiviste. Dar, de multe ori, preturile depasesc atat valoarea destinatiei, cat si pe cea a serviciilor. Oricum, cert este ca in Poiana Brasov aveti posibilitatea sa va petreceti 6 zile la un hotel de patru stele cu 2000 de euro. Cu 1500, petreceti sarbatorile in Thailanda, la un hotel de 5 stele. Dar Thailanda nu intra in categoria “celor mai scumpe oferte”. Poiana Brasov, Sinaia si Predeal insa, cu siguranta da.

Una dintre cele mai scumpe oferte pentru Revelion are ca destinatie Insulele Mauritius. Pachetul costa 3500 de euro si include opt nopti de cazare cu demipensiune la un hotel de cinci stele, transport cu avionul, transferuri si asistenta turistica. In timpul liber, turistii pot alege intre a face o croaziera “la apusul soarelui” pe coasta de vest a insulei sau a face plimbare sub apa, un scuba diving printre corali. Exista posibilitatea de a merge la cumparaturi sau a de a sta pur si simplu la plaja, savurand unul dintre delicioasele cocteiluri exotice. Pe scurt, iata un sejur de relaxare si plaja, fara un program incarcat, dar cu foarte multe excursii optionale pe care, daca alegeti sa le faceti, le veti si plati. Suplimentar.

O alta oferta exclusivista este pentru Rio de Janeiro. Sapte nopti de cazare, doar cu micul dejun inclus, la un hotel de cinci stele, va vor costa 2800 de euro. Aceasta suma include biletul de avion, cazarea, asistenta turistica si transferurile. Mesele suplimentare, taxele de aeroport, taxa de viza si asigurarile medicale intra in grija si in cheltuiala suplimentara a turistului.

Tot in jurul sumei de 2700 de euro se afla si ofertele pentru Saint Maarten, Curacao sau Dubai. Un pachet de Revelion in Maldive costa tot in jur de 2700, 2800 de euro, iar tariful include transportul cu avionul, transferurile si opt nopti de cazare cu demipensiune la un hotel de cinci stele.

Romania intra si ea in topul celor mai scumpe destinatii de Revelion, depasind ca preturi tari ca Thailanda, Franta, Scotia, Anglia sau Austria. In Hong Kong, poti petrece 9 zile cu 1400 de euro. La Predeal, intr-o vila de patru stele, pentru 5 zile in regim all inclusive, veti plati 5000 de RON. Adica 50 de milioane de lei vechi. Asta daca veti mai gasi vreun loc liber. In Sinaia, hotelurile de trei si patru stele au fost rezervate inca din vara, iar situatia se intalneste frecvent si celelalte statiuni din zona.

Citeste si:
Primele oferte pentru Revelion 2009!
Primele oferte pentru...

De fapt, conform statisticilor, ofertele de lux din Romania au fost vandute primele. La fel si ofertele de lux din strainatate. Cert este ca agentiile de turism au inca multe locuri libere la sejururile ieftine, cum ar fi cele de Bulgaria, Grecia, Egipt sau Tunisia. In general, luxul a fost insa epuizat.

Sursa: lazy.ro

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe LAZY:

1. Sarbatori de iarna pe ape fierbinti
2. Tu cum si unde vei zbura iarna asta?
3. Tara zapezii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.