Chinezii nu inceteaza sa ne uimeasca in aceea ce priveste creativitatea lor.

Chinezii nu inceteaza sa ne uimeasca in aceea ce priveste creativitatea lor.

In Taiwan exista un restaurant mai ciudat din punct de vedere al decoratiunilor interioare, numit Marton Theme Restaurant. In chineza, 'matong' inseamna 'toaleta'.

Este adevarat ca foarte multe persoane petrec mult timp in baie pe closet, citesc sau chiar isi beau cafeaua de dimineata.

Pe o piata plina de restaurante, acesta reuseste sa se afirme prin unicitate.

Astfel, decoratiunile de aici sunt cu totul si cu totul inedite. Scaunele sunt closete, iar mesele sunt chiuvete sau cazi acoperite cu sticla.

Probabil va intrebati cine ar fi putut sa aiba o asemenea idee si cum a crezut ca poate avea succes?
Aceasta idee i-a aprtinut unui tanar pe nume Wang care a decis sa-si deschida afacerea renuntand la cariera sa din domeniul bancar. Acea slujba i se parea plictisitoare si a simtit ca este mometnul sa faca o schimbare in viata sa, in ciuda obiectiilor venite din partea familiei.

Afacerea a inceput in anul 2004 si este foarte cunoscuta in Taiwan. Tanarul antreprenor intentioneaza sa deschida astfel de restaurante in cat mai mult orase. Cine stie, poate ajunge franciza si in Romania.

Restaurantul este apreciat, merge foarte bine si clientii vin in numar mare. In mod sigur majoritatea vin datorita decorului special.

Mancarea este delicioasa si accesibila oricarui client. Nu este exagerat de scumpa si oricine poate trece pragul acestui restaurant pentru a se relaxa si manca stand pe... buda.

Si meniul este extrem de important. Odata satisfacuta curiozitatea, daca mancarea nu este foarte buna, exista posibilitatea ca unii clienti sa nu mai revina. De aceea, se incearca sa se imbunatateasca pe zi ce trece continutul meniului si sa se ofere clientilor unicitate nu doar prin decor ci si prin felurile de mancare servite.

Chair si farfuriile au forma de closet. Se poate ca unii clienti sa nu agreeze sa consume alimente din asemenea farfurii, insa exista enorm de multi care prefera acest restaurant.

Tot ce gasesti in interiorul unei bai poti intalni si aici. Culoriile sunt alese in asa fel incat sa placa oricui si fiecare isi poate alege un separeu dupa bunul plac.

Bineinteles, nu poate fi pusa la indoiala igiena existenta in acest local. Totul straluceste si este impecabil de curat.

Wang vrea sa ofere pe langa o masa delicioasa si mult distractie clientilor care indraznesc sa manance pe buda.

Incredibil, dar cei mai multi clienti considera ca pe masura ce restaurantul este mai „dezgustator” , experienta de a lua masa aici este mai amuzanta.

Inainte de deschiderea acestui restaurant, cel care a venit cu ideea a testat piata pentru a fi sigur ca nu va da faliment. Cum? A vandut inghetata in forme mai speciale, specifice bailor. Succesul a fost instant. A reusit sa vanda cu brio timp de patru luni inainte de a deschide restaurantul, desi pretul inghetatei era mai ridicat cu 10 dolari decat al unei inghetate obisnuite.

Daca aveti vreodata ocazia sa ajungeti in Taiwan, poate aveti si curiozitatea de a lua pranzul intr-un restaurant cu totul si cu totul diferit!

Sursa: delly.ro

Click pentru a vedea articole asemanatoare:

1. Mananca regeste langa piramide!
2. El Diablo
3. Bahamas Rum Punch


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.