Danny Ocean si abilii sai parteneri se pregatesc pentru o noua lovitura.

Ocean`s Thirteen

SUA, 2007 (122 minute)
Actiune / Comedie / Thriller
Regia: Steven Soderbergh
Cu: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Ellen Barkin, Al Pacino, Bernie Mac, Andy Garcia

Danny Ocean si abilii sai parteneri se pregatesc pentru o noua lovitura: o fabuloasa suma de bani ascunsa intr-unul dintre localurile celui mai veros afacerist din Las Vegas. Dar, pentru ca deosebit de dificila lor actiune sa nu dea gres, ei trebuie sa se alieze cu Terry Benedict, mai vechiul lor inamic din episoadele anterioare.

Danny Ocean (George Clooney) isi convoaca din nou partenerii pentru o noua lovitura. De aceasta data, actiunea lor are un "suport nobil": Danny Ocean incearca sa-l ajute pe mai vechiul sau prieten Reuben Tishkoff (Elliott Gould), cel care a primit o "mega teapa" de la unul dintre cei mai verosi afaceristi din Las Vegas, Willy Banks (Al Pacino). Dupa ce Tishkoff construise un hotel (dotat si cu un casino, bineinteles) impreuna cu Banks, acesta din urma il indeparteaza din afacere, iar Tishkoff se imbolnaveste de inima rea si ajunge la spital. Dupa sase luni, pe cand Banks se bucura din plin de noua si foarte banoasa afacere, Ocean si gasca lui de spargatori se pregatesc sa-i dea o lectie arogantului Banks. Dar, pentru ca deosebit de dificila lor lovitura sa nu dea gres, ei trebuie sa se alieze cu Terry Benedict (Andy Garcia), mai vechiul lor inamic din episoadele anterioare.

Se pare ca Ocean's Thirteen va fi ultimul film din seria sequel-urilor inspirate de productia din 1960 "Ocean`s Eleven" (regizat de Lewis Milestone, cu Frank Sinatra in rolul lui Danny Ocean).

Movieplex
Sambata, 16 Iunie - Duminica, 17 Iunie
21:30

Hollywood Multiplex
Joi, 21 Iunie
21:00

CinemaPRO

Joi, 21 Iunie
21:15

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.