Arta si inovatie in lumea virtuala a cailor putere.

In urma cu cativa ani Paul Sr. conducea o companie producatoare de choppere cu un numar destul de redus de clienti si un renume slab chiar si in lumea cunoscatorilor. Odata cu show-ul de televiziune care are ca subiect atat procesul de fabricatie al motocicletelor cat si conflictele din familia Teutul, firma a avut parte de o expansiune imensa, ajungand de curand lider pe piata custom chopperelor. O astfel de afacere profitabila merita si un site pe masura atat pentru a dovedi inca odata calitatea produselor OCC cat si pentru atragerea de noi clienti, fie ei interesati de caii putere sau pur si simplu de articolele de merchandise.

Inca de la prima privire aruncata asupra site-ului celor de la Orange County Choppers, se poate observa atentia pentru detalii si organizarea buna a datelor pe home page in: evenimente, stiri, showroom insotit de adresa sediilor firmei, o galerie a tipurilor de motociclete produse, linkuri catre site-ul magazinului oficial, al fan clubului oficial si chiar si un movie box care prezinta cateva date din episodul urmator al show-ului de televiziune.

Printre subcategoriile site-ului se regasesc o galerie foto impresionanta cu toate theme-bike-urile create de-a lungul anilor. Pozele sunt foarte bine realizare scotand in evidenta toate detaliile creatiilor OCC. Exista si o galerie a motocicletelor de serie, puse in vanzare pentru publicul larg.

Magazinul online cuprinde diverse articole de la tricouri, hanorace si sepci pana la ochelari de soare, brelocuri si cani. Articolele se pot comanda online, iar plata se realizeaza prin card de credit sau mandat postal. O alta subcategorie este cea a modelelor de jante, lucrate de compania americana pentru diferitele motociclete. De asemenea site-ul mai pune la dispozitie si o galerie video care include detalii despre principalii actori ai acestei companii, evenimente importante la care au participat si celebritati care li s-au alaturat de-a lungul timpului. Tot in cadrul acestei categorii se pot downloada wallpapere si poze cu motocicletele si membrii echipei OCC.

La rularea site-ului nu au fost remarcate bug-uri, acesta functionand perfect pe Internet Explorer, Opera si FireFox. Functionalitatea este de asemenea sporita viteza de incarcare fiind una destul de buna. Organizarea datelor in codul sursa este foarte bine structurata si foloseste in principal limbajele javascript si HTML.

Articol de Andrei Muraru


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.