Bookfest 2007 - festivalul cartii la care merita sa participi.

Iubitorii de carte vor sarbatori in acest an venirea verii cu Bookfest 2007, care le va oferi sansa de a trai bucuria unei calatorii reale in universul literatrurii si al informatiei.

La targul de carte Bookfest, care se va desfasura in perioada 6-10 iunie 2007 la Romexpo, vor participa doua dintre cele mai celebre autoare ale momentului: Randy Taguchi si Jeannette Angell.

Dupa ce a atras atentia publicului si criticii din Japonia, America si Italia, Vertij, controversatul roman semnat de Randy Taguchi, va aparea si in Romania. Supranumita „Regina Internetului” datorita numarului record de vizitatori pe care il inregistreaza blogul sau, Randy Taguchi va veni la targul de carte Bookfest 2007 pentru a lansa romanul Vertij, o poveste despre limite si cunoastere, in care psihoterapia se imbina cu erotismul.

Jeannette Angell este deja un nume cunoscut de publicul din Romania. Primul roman al autoarei, 'Call-girl. Memoriile unei dame de companie', a ocupat, inca de la aparitia sa in decembrie 2006, un loc important in topurile de vanzari ale celor mai importanti distribuitori de carte. In cadrul targului Bookfest 2007, Jeannette Angell va lansa volumul Madam. Viata si afacerile unei matroane din Boston, continuarea povestii destainute in 'Call-girl. Memoriile unei dame de companie'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.