A 16-a editie CERF a inceput alaltaieri la Romexpo si se va sfarsi pe 13 mai.

A 16-a editie CERF a inceput alaltaieri la Romexpo si se va sfarsi pe 13 mai. Computers and Electronics Romanian Fair se desfasoara sub sloganul "CERF te pregateste pentru viitor!" si reuneste peste 150 de firme in 5 sectiuni diferite: Comunicatii, Solutii si sisteme digitale, Imagining expo (sectiune dedicata fotografiei digitale si artei fotografice), Solutii IT pentru afaceri si Distributie IT.

Printre participanti se vor numara producatori si distribuitori de produse si solutii in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor; intreprinzatori, manageri si specialisti din toate domeniile economice; reprezentanti ai institutiilor de invatamant si cercetare, ai centrelor culturale; reprezentanti ai guvernului si institutiilor publice; persoane pasionate de tehnologie si presa.

La CERF 2006, desfasurat in perioada 3-7 mai, s-au aflat peste 130 de firme reprezentative din domeniile comunicatii, distributie hardware si software, solutii IT&C dedicate business-ului, sisteme si echipamente digitale pentru afaceri sau pentru consumatori individuali, consultanta, servicii, presa de profil. Au fost expuse peste 550 de marci si s-au inregistrat mai mult de 74.000 de vizitatori in cinci zile.

Atragerea jucatorilor majori ai pietei din Romania a implicat si 'importarea' ultimelor trend-uri in domeniul IT&C, multe dintre ele de la CeBIT, desi cele doua evenimente au abordari diferite. Cu toate acestea, profilul pietei romanesti a determinat organizarea unui eveniment care sa se adreseze atat segmentului de B2B cat si celui de retail.

Suprafata expozitionala a targului are 14.000 metri patrati si s-a estimat un numar de 75.000 de persoane care vor vizita cele cinci sectiuni. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.