Cand cunosti viitorul, poti schimba prezentul.

Capcana viitoruluiCapcana viitorului

SUA, 2007 (96 minute)
Actiune/ SF/ Thriller
Regia: Lee Tamahori
Cu: Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel

Un barbat are capacitatea de a vedea in viitor. Dar atunci cand vezi viitorul, poti schimba si prezentul. Desi acest dar i-a facut viata un calvar, acum a venit vremea ca puterea lui sa fie pusa in folosul intregii omeniri.

Cris Johnson (NICOLAS CAGE) are un dar aparte: el poate sa prevada viitorul, si stie cu cateva minute inainte ce urmeaza sa se intample. Darul sau i-a fost o povara intreaga viata, fiind tinut sub observatie ca un cobai, testat si examinat ani la randul. Acum el incearca sa duca o viata normala ascunzandu-se sub alt nume intr-unul din cazinourile din Las Vegas, castigand cat sa supravietuiasca din mici trucuri in care isi pune in aplicare darul sau extraordinar. Alaturi de frumoasa Liz (JESSICA BIEL), el spera sa se bucure de pace si liniste. Dar calvarul vietii sale reincepe atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca 'puterile' pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Agentul Callie Ferris (JULIANNE MOORE) este pe urmele sale iar Cris trebuie acum sa se ascunda din nou. Mai mult, acum trebuie sa o apere si pe Liz. Dar lucrurile se complica si mai mult iar Cris va trebui sa isi puna din nou in valoare extraordinarul sau dar.

Hollywood Multiplex
Joi, 10 Mai
21:00

CinemaPRO
Joi, 10 Mai
21:30

Cityplex
Joi, 10 Mai
21:15

Movieplex
Joi, 10 Mai
20:00

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.