Preturile biletelor pentru concertul Rolling Stones sunt cuprinse intre 87 si 797 lei.

Concert Rolling Stones in BucurestiCea mai longeviva trupa din istoria rockului, Rolling Stones va concerta la Bucuresti, pe Stadionul Lia Manoliu, pe data de 17 Iulie.

Mick Jagger a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa transmisa pe site-ul oficial al trupei (rollingstones.com) datele oficiale ale turneului "A Bigger Band European Touar 2004".

A Bigger Band European Tour 2004 - va cuprinde 27 showuri, in toate colturile Europei. Turneul va debuta pe 5 iunie in Belgia, va continua in Germania, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Muntenegru, Serbia, Romania, Ungaria, Ucraina, Rusia.

Potrivit lui Mick Jagger, trupa urmeaza, cel mai probabil, sa lanseze un DVD la sfarsitul acestui turneu, in care ar putea intra fragmente din mai multe concerte.

Intrebat de Pro TV daca va schimba show-ul de la Bucuresti pentru a canta si hiturile mai vechi, tinand cont ca cei de la Rolling Stones sunt pentru prima data in Romania, Mick Jagger a precizat "schimbam show-ul in fiecare seara, in functie de tara unde suntem." In cadrul aceleasi conferinte, un jurnalist din Suedia l-a intrebat cum il va impiedica pe Keith Richards sa se cocotete si sa cada din copaci (aluzie la faptul ca anul trecut, Rolling Stones a anulat mai multe concerte din cauza unui astfel de accident al lui Keith Richards), Jagger a raspuns cu umor: "O sa-l tintuiesc de un copac".

Preturile biletelor pentru concertul Rolling Stones sunt cuprinse intre 87 si 797 lei. In functie de categorie, un bilet va costa: 87 lei, 97 lei, 137 lei, 167 lei si 197 lei. Pentru categoria VIP, pretul unui bilet este de 797 lei.

Tarifele biletelor de intrare la concertul ce va avea loc pe Lia Manoliu sunt extrem de variate, pornind de la 87 de lei pentru un loc pe gazon si mergand pana la 797 de lei in tribuna VIP. Preturile unui bilet pe gazon vor fi de 87 si 167 de lei, la peluza - 97 lei, un loc in tribune fiind de 137 de lei.

In perioada 23-28 martie, biletele pot fi comandate exclusiv de membrii fan-clubului Rolling Stones. Ulterior datei de 1 aprilie, biletele vor fi scoase la vanzare, la liber, in librariile Diverta si on-line.

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.