Morcheeba vor canta la B'Estival alaturi de alte nume mari ca Marilyn Manson, Faithless, Reamon si Alice Cooper.

Morcheeba la B*EstivalMorcheeba, ROMEXPO, 29 Iunie - 1 Iulie

Formatia Morcheeba s-a alaturat trupelor aliniate la B'Estival, din perioada 29 iunie - 1 iulie. Morcheeba vor canta la B'Estival alaturi de alte nume mari ca Marilyn Manson, Faithless, Reamon si Alice Cooper.

La mijlocul anilor ’90, DJ Paul Godfrey si instrumentistul Ross Godrey au "recrutat"-o pe solista Skye Edwards si au format Morcheeba.

Morcheeba a debutat in 1996, cu "Who Can You Trust", iar doi ani mai tarziu "Big Calm" a redirectionat stilul muzical al trupei catre un melanj de soul, hip-hop, country si electronica. Dupa "Fragments of Freedom" din 2000 si "Charango" din 2002, Morcheeba a lansat un material best-of "Parts Of The Process (The Very Best Of Morcheeba)", in 2003. Doi ani mai tarziu, fratii Godfrey au revenit cu cel de-al cincilea album, "The Antidote", si tot in 2005 trupa a lansat inca doua materiale, compilatiile "The Platinum Collection" si "Get Mashed (by Kool DJ Klear)".

Despre festival:

- Vineri, 29 iunie: Hooverphonic, Morcheeba, Faithless

- Sambata, 30 iunie: Kasabian, Reamonn, Pink

- Duminica, 1 iulie: Wu-Tang Clan, Alice Cooper, Marilyn Manson

Organizat de Emag!c Entertainment, B’ESTIVAL se va desfasura in aer liber in cadrul complexului Romexpo, in perioada 29 iunie-1 iulie. De pe site-ul www.myticket.ro se pot achizitiona abonamentele pentru cele trei zile ale B’ESTIVAL-ului la pretul de 180 RON, precum si biletele VIP, la pretul de 300 RON pe zi.

B’ESTIVAL 2007 va fi primul festival autohton dupa exigente internationale: pe parcursul a trei zile (in perioada 29 iunie-1 iulie), Romania va avea ocazia sa vada cea mai impresionanta concentratie de vedete internationale pe metru patrat de pana acum! Organizat de Emag!c Entertainment, B’ESTIVAL se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, pe o suprafata de peste 20.000 de metri patrati. Va exista o scena principala, una secundara, si un cort de mari dimensiuni ce va gazdui cea de-a treia scena, precum si party-urile Silent Disco.

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.