Incepem petrecerea cu o noapte excelenta de house.

James ZabielaVineri, 16 Martie 2007, incepem petrecerea cu o noapte excelenta de house, break beat, si cine stie cate alte surprize, pentru ca se stie ca James Zabiela, invitatul nostru, incanta si surprinde placut de fiecare data cand ne face cate o vizita!

Cine nu a auzit de James Zabiela inseamna ca ori traieste intr-un buncar si nu are acces la media, ori nu este pasionat de muzica electronica.

Zabiela este combinatia excelenta dintre tinerete si experienta. Va intrebati oare cum de se potrivesc acesti doi termeni?

Pe langa faptul ca avut norocul sa fie protejat inca de la varsta de 16 ani de cei mai buni dj-i din lume (ex: Sasha), Zabiela a mai avut inca o moneda forte: Intreaga copilarie si adolscenta a tanarului din Southampton s-a invartit intr-un magazin de vinyluri, locul unde lucra tatal sau. De aici pana la a deveni dj a fost doar un pas, un pas mic si coordonat de dj-i de renume, care l-au luat pe micutul James sub aripa lor protectoare.

Dintre cei care l-au indrumat in cariera il mentionam pe Paul Oakenfold, pentru care a facut warm up, Lee Buridge, despre care marturiseste ca l-a influentat enorm, in ceea ce priveste stilul pe care l-a adoptat, DJ Hyper & Craig Richards, alaturi de care a pus muzica la Bar Atlantis, Justin Robertson, Hybrid, chiar si Danny Tenaglia.

Dupa ce a castigat concusul "Bedroom Bedlam Competition" organizat de prestigioasa publicatie "Muzik Magazines", unul dintre cei mai respectati jurnalisti de specialitate a exclamat in ceea ce-l priveste pe tanarul James Zabiela: "This is one winner who is seriously going places". Si asa a fost!

KRISTAL
Vineri, 16 Martie
22:00

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.