Pe data de 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, cu incepere de la ora 19.00, va avea loc un nou spectacol sustinut de maestrul Tudor Gheorghe

Pe data de 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, cu incepere de la ora 19.00, va avea loc un nou spectacol sustinut de maestrul Tudor Gheorghe.

Show-ul muzical va avea ca tema atmosfera Bucurestiului interbelic, redata prin intonarea unor slagare autohtone din acea perioada.

Concert Tudor Gheorghe"Ma obseda dorul nebun din refrenele prea nedrept uitate, rafinamentul, simplitatea, dulceata acestor cantece care trebuie cunoscute si de publicul de acum. Poemele cantate pe care le propun spre aducere aminte si spre cunoastere au o eleganta spirituala pe care am pierdut-o. Cu ochii inainte spre Europa am uitat ca am fost nu de foarte mult timp europeni. Kitchul care ma inconjoara, nu numai in plan muzical, ma revolta si ma simt dator sa raspund in felul meu. Tinerii care ma onoreza cu prezenta lor la spectacolele mele trebuie sa cunoasca aceasta muzica", a marturisit Tudor Gheorghe, expunand motivele care l-au determinat sa iasa la scena cu acest nou spectacol. Slagarele autohtone din perioada interbelica se fredonau la Viena si Paris.

Pretul biletelor variaza intre 30 si 70 RON si au fost puse in vanzare la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National.

Sursa: 24fun.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.