- Moartea? - Locuieste cateva strazi mai incolo(vreo 16)!!!

- Moartea?
- Locuieste cateva strazi mai incolo(vreo 16)!!!

Jack Moseley (Bruce Willis) nu este tocmai genul de politist care sa fie propus pentru medalia de onoare. La sfarsitul unei zile de "munca", Moseley nu-si doreste decat sa ajunga acasa si sa bea.

Ceasul indica 8.02 AM, cand inca mahmurul politist primeste o sarcina aparent banala: sa transporte un detinut din inchisoare, la tribunalul situat la 16 strazi departare.

Marturie mortalaDetinutul in cauza este Eddie Bunker (Mos Def), un infractor de mana a doua, care la ora 10 trebuie sa depuna marturie in fata instantei. Ceea ce Eddie nu stia este ca prin marturia lui avea sa aduca dovezi tocmai impotriva... unui politist.

Intersectarea destinelor celor doi va duce la o ploaie de gloante apocaliptica, din care numai o forta divina ii poate scoate vii.

Regizor: Richard Donner

Distributie: Bruce Willis, Mos Def, David Morse, Jenna Stern, Casey Sander, Cylk Cozart, David Zayas, Robert Racki, Patrick Garrow, Steve Nuke, Sasha Roiz

Sursa: hmultiplex.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.