In ianuarie 1963, un jurnalist britanic dispare pe neasteptate de la domiciliul sau din Beirut. Sotia sa aflase ca el lucra uneori pentru serviciile britanice de spionaj, dar n-a crezut nici un moment atunci cand cei de la ambasada britanica i-au spus ca sotul ei trecuse, se pare, de partea comunistilor rusi.

Titlul original:A Different Loyality

Regizor: Marek Kanievska

Distributie: Sharon Stone, Rupert Everett, Julian Wadham, Michael Cochrane, Ann Lambton, Jim Piddock, Richard McMillan, Mimi Kuzyk, Emily VanCamp, Tamara Hope

In ianuarie 1963, un jurnalist britanic dispare pe neasteptate de la domiciliul sau din Beirut<
Sotia sa aflase ca el lucra uneori pentru serviciile britanice de spionaj, dar n-a crezut nici un moment atunci cand cei de la ambasada britanica i-au spus ca sotul ei trecuse, se pare, de partea comunistilor rusi.

Labirintul trecutuluiPe masura ce sotia disparutului incepe sa adune piesele disparate si sa reconstituie labirintul trecutului, rememorand povestea de dragoste arzatoare pe care a trait-o alaturi de sotul ei, fost sef al sectiei de spionaj M16, se lanseaza intr-o calatorie disperata in cautarea adevarului, care o duce de la Londra la New York, si in cele din urma la Moscova.

Intr-o atmosfera tensionata, animata de lupte pe viata si pe moarte, ea se confrunta in cele din urma cu un conflict care dateaza din timpuri imemoriale, cel dintre dragoste si datorie, in timp ce Estul si Vestul se infrunta pentru ultima oara in istoria secolului XX.

Sursa: Hollywood Multiplex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.