'Nu musc, sa stii... decat daca e necesar.'

E greu sa gasesti replica perfecta care sa faca un necunoscut sa nu iti intoarca spatele numaidecat. Norocul nostru ca exista filmele si scenaristii de la Hollywood pentru a face ei munca cea mai grea: sa inventeze replicile perfecte de agatat pe care noi sa le folosim apoi in numele dragostei si al sexului.

Am realizat mai jos un top al celor mai tari replici de agatat auzite in filme.

“Ar trebui sa fii sarutata urgent. Asta este problema cu tine. Ar trebui sa fii sarutata mai des de cineva care chiar se pricepe la asta.” – Clark Gable in Pe aripile vantului (1939)

“Nu musc, sa stii…decat daca este necesar.” – Audrey Hepburn in Charade (1963)

“Urasc sa vad ca pleci, dar imi place la nebunie sa te privesc plecand.” – John Travolta, Face/Off (1997)

“Sotul tau mi-a spus ca esti cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Nu ma asteptam sa fii cea mai frumoasa femeie pe care am intalnit-o eu vreodata.” – George Clooney, Intolerable Cruelty (2003)

Foto: giphy.com

“Cum ti-ar placea sa ai parte de o experienta sexuala atat de intensa incat, cu siguranta, iti va schimba opiniile politice?” – John Cusak, “The sure thing” (1985)

“Nu stiu exact ce ar trebui sa spun ca sa te conving sa te culci cu mine. Ce ar fi sa presupunem ca am spus tot ce era de spus? In cele din urma, vorbim de un schimb de fluide, nu? Asa ca, de ce nu trecem direct la sex?” – Russel Crowe, A beautiful mind (2001)

“Ma faci sa vreau sa devin o persoana mai buna.” – Jack Nicholson, “As good as it gets” (1997)

“Stii ca se spune ca folosim doar 10% din capacitatea creierului? Eu cred ca folosim doar 10% din capacitatea inimii.” – Owen Wilson, “Wedding Crashers” (2005)

“Ce se aude, un tun sau inima mea batand?” – Ingrid Bergman, “Casablanca” (1942)

Citeste si:
Jador, declarație de dragoste pentru Alexandra Dobbia. Ce mesaj i-a...
Jador, declarație de dragoste...

“Poti sa tii un secret? Incerc sa organizez o evadare din inchisoare si am nevoie de un complice. Dar, va trebui sa plecam mai intai din barul asta, apoi din hotel, apoi din oras, apoi din tara. Te bagi?” – Bill Murray, “Lost in Traslation” (2003)

“Poate ca sunt un neleguit, scumpo. Dar tu esti cea care imi fura inima.” – Brad Pitt, “Thelma and Louise” (1991)

Foto: tumblr.com

“Cand realizezi ca vrei sa iti petreci restul vietii cu o persoana, vrei ca restul vietii sa inceapa cat mai repede posibil.” – Bill Crystal, “When Harry Met Sally” (1989)

“Du-ma in pat sau pierde-ma pentru totdeauna!” – Meg Ryan, “Top Gun” (1986)

“- Sperai sa primesti un sarut de noapte buna?

- Speram sa primesc un sex de noapte buna.” – Matt Damon, “Good Will Hunting” (1997)

Citeste si:
Actorul George Clooney a cumpărat o proprietate în Provence!
Actorul George Clooney a...

“Ce face o fata asa draguta ca tine intr-un loc ca asta?” – Sean Connery, “You only live twice” (1967)

“Vezi tu, am o problema. Cineva ma urmareste… Am nevoie de o scapare. Am nevoie ca tu sa te prefaci ca avem o conversatie savuroasa si ca te distrezi pe cinste.” – Tom Cruise, “Vanilla Sky” (2001)

“Nu esti foarte destept – imi place asta la un barbat.” – Kathleen Turner, “Body Heart” (1981)

“Am traversat oceane in timp sa te gasesc” – Gary Oldman, “Dracula” (1992)

“Traim intr-o lume cinica. O lume cinica. Si lucram intr-un domeniu cu competitie dura. Te iubesc. Ma… intregesti.” – Tom Cruise, „Jerry Maguire” (1996)

“Apreciez ce-ncerci tu sa faci aici, treaba asta cu seductia, dar hai sa-ti dau un sfat: cu mine mergi la sigur.” – Julia Roberts, „Pretty Woman” (1990)

Citeste si:
Peste 540 de replici ale celor două cutremure din Gorj, patru doar...
Peste 540 de replici ale...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.