Cele mai bizare teorii ale conspiratiei cu si despre vedete.

1. “Keanu Reeves si Nic Cage sunt nemuritori”

Foto: asianjunkie.com

Cu cativa ani in urma, un utilizator de internet cu imaginatie bogata facea urmatoarea afirmatie: Nicolas Cage este un vampir nemuritor. Se “stia” deja ca mai exista o vedeta nemuritoare la Hollywood – Keanu Reeves, persoana care, de-a lungul veacurilor a luat mai multe infatisari, printre care cea actorului francez de film mut, Paul Mounet si a imparatului Charlemagne.

Bineinteles ca, oricat de mult ne-ar placea, niciunul din cei doi nu este nemuritor. Cineva, pur si simplu a gasit imagini vechi cu sosiile acestora. Mai mult, persoana care a gasit fotografia veche de 140 de ani a lui “Nic Cage” a incercat sa o vanda pentru un milion de dolari.

2. “Justin Bieber este un reptilian”

Prin anii ’90, David Icke, un fost sportiv a lansat o teorie conform careia, in trecut, o rasa de oameni-reptila a dominat Pamantul. Desi, in mod clar, era ideea unei persoane care a primit prea multe mingi de fotbal in fata, teoria a inceput sa fie impartasita si de altii. Cu timpul, insta, teoria a inceput sa dispara usor, usor.

Asta pana la inceputul acestui an cand, arestarea lui Justin Bieber a trezit suspiciunea unor adepti. Acestia sustin ca Bieber s-a dat de gol si ca privirea i s-a transformat intr-un similara cu cea a unei soparle. Numeroase clipuri au aparut pe internet in care este surprinsa asa-zisa schimbare din privirea lui Bieber.


3. “Mai multe vedete sunt posedate”

Exista o teorie foarte populara potrivit careia exista o organizatie numita Illuminati si ca mai multe vedete fac parte din aceasta. Printre acestea se numara Beyonce, Nicki Minaj sau Rihanna.

Povestea este in felul urmator: in 1976, mai multi cetateni nemti au fondat o organizatie al carei scop era sa aboleasca influenta religiei din sectorul public. Conducatorul bavarez Charels Theodore a dizolvat organizatia in 1785, dar, in pofida acestui fapt, oamenii inca mai cred ca aceasta societate exista.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.