Iernile in Canada sunt grele. Si, cand trebuie sa astepti autobuzul la -10, -15 sau chiar -20 de grade, provocare devine greu de suportat. O statie de autobuz incalzita ar fi solutia perfecta, nu? Asta a crezut si Duracell.

Stiti si voi, e un chin sa astepti autobuzul cand afara sunt multe grade cu minus si mai sufla si un vant naprasnic. In Canada, unde iernile sunt cu mult mai grele si mai lungi decat ai aici, lucrurile sunt cu mult mai grele. In aceste conditii, o statie de autobuz incalzita ar fi o idee geniala si binevenita, nu-i asa? Eh, bine, Duracell a pus-a in aplicare.

Impreuna cu agentia de publicitate Cossette, Duracell a adus putina caldura in statiile de autobuz. Numai ca, adapostul a fost gandit ca o baterie, cu un pol pozitiv si unul negativ. Pentru a genera caldura, oamenii trebuiau sa se tina de mana si sa atinga cei doi poli pozitionati unul intr-un capat si in celalalt al adapostului.

Vedeti ce a iesit mai jos:

Ce parere aveti? Noua ni se pare o idee frumoasa care implica oameni si ii incurajeaza sa interactioneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.