Videoclipul "See Me Standing", al rapperului DeStorm, la realizarea caruia au participat romanii Matei Dima (regizor) si Khaled Mokhtar (director de imagine), a primit premiul pentru inovatia anului la prima editie a YouTube Music Awards, care a avut loc duminica seara, la New York, scrie Mediafax

Videoclipurile au fost alese de un juriu international format din muzicieni si fani ai platformei online YouTube, avand drept criterii creativitatea, inovatia si aprecierea din partea iubitorilor de muzica.

Matei Dima, regizorul videoclipului "See Me Standing", este stabilit in Los Angeles si este implicat in diverse proiecte cinematografice in America si Romania. Khaled Mokhtar, director de imagine al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artisti romani celebri la nivel international, precum Inna, Alexandra Stan si Antonia, dar si pentru artisti straini, ca Daddy Yankee, Reik si Juan Magan.

"Proiectul a inceput cu propunerea lui Matei sa lucram impreuna, el ca regizor si eu pe partea de imagine si postproductie. Am imbinat experienta mea de regie si imagine pe partea muzicala cu a lui Matei pe partea regiei de film. Am decis sa imbinam un scurtmetraj intr-un music video. Propunerea s-a transformat in video-ul «See Me Standing». Sper sa va placa si voua", a declarat Khaled Mokhtar.

"Am vrut sa fac ceva special, pentru ca melodia e foarte simpla si imi doream mult sa spun o poveste, asa ca am scris conceptul si, sustinut de o echipa foarte buna, pur si simplu, l-am filmat exact cum am vrut. Ca orice regizor, am avut dubii si au fost multi cei care s-au impotrivit ideilor mele, dar trebuie sa ai incredere in instinctul tau si sa muncesti mult. Doua luni mai tarziu, mi-a sunat telefonul sa fiu anuntat ca am fost nominalizat la una din cele sase categorii de la YTMA, mai exact, Innovation of the Year. Sunt bucuros ca la evenimentul de decernare Youtube Music Awards pot sa reprezint Romania", a spus si Matei Dima.

Citeste continuarea, dar si alte Stiri din Noua Economie pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.