Cantaretul pop american Justin Timberlake si duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis au primit, duminica seara, cele mai multe trofee - cate trei - la MTV Video Music Awards, o gala care a avut loc la Barclays Center din New York, informeaza eonline.com.

Nominalizat la sase categorii de premii, Timberlake a castigat, duminica seara, trei trofee MTV Video Music, inclusiv pe cel mai ravnit, pentru videoclipul anului - "Mirrors". La aceeasi categorie - unde castigatorul este desemnat prin votul fanilor - au mai fost nominalizate clipurile "Thrift Shop" (Macklemore & Ryan Lewis), "Locked Out of Heaven" (Bruno Mars), "I Knew You Were Trouble" (Taylor Swift) si "Blurred Lines" (Robin Thicke, featuring T.I. si Pharrell).

Totodata, duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a castigat trei trofee MTV Video Music, inclusiv pe cel pentru cel mai bun videoclip hip-hop - "Can't Hold Us", in colaborare cu Ray Dalton.

Un moment important in timpul galei a fost reunirea lui Justin Timberlake cu fostii sai colegi din trupa 'N Sync, dupa zece ani, pentru un moment muzical. Justin interpreta o colectie de fragmente din hiturile sale, cand momentul a fost intrerupt de fostii sai colegi din trupa 'N Sync, toti cantand apoi o colectie de fragmente din cele mai cunoscute piese ale grupului.

La gala au mai sustinut recitaluri Lady Gaga - care a dat tonul festivitatilor cu hitul "Applause" -, Miley Cyrus, Robin Thicke, Macklemore & Ryan Lewis, Jennifer Hudson si Katy Perry, care a incheiat show-ul cu single-ul sau "Roar".

Vezi lista castigatorilor MTV Video Music Awards 2013 pe 9am.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.