Faceti cunostina cu Norm, un caine vedeta cu 60.000 de fani pe Instagram.

In era Internetului, nu trece o zi fara sa impartasim macar o imagine cu o pisicuta dragalasa sau un caine jucaus. Sunt atat de adorabili, incat cu greu te poti abtine sa nu schitezi un zambet. Era normal ca, la un moment dat sa apara si „vedete”.

Norm este un mops al naibii de fotogenic. Si pare sa stie asta pentru ca ii place la nebunie sa pozeze. Inspirat de o alta senzatie canina, Maddie, stapanul sau, Jeremy Veach, in varsta de 23 de ani, a inceput sa il fotografieze inca de cand era un pui. Pentru ca poza adorabil, Jeremy i-a facut un cont pe instagram si a inceput sa urce pozele pe platforma. Asta se intampla in ianuarie, iar in acest moment, Norm are peste 60.000 de fani care ii urmaresc si virealizeaza pozele.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

„Ii place la nebunie sa pozeze”, spune Jeremy pentru Ludique Magazine. „Pot sa imi dau seama cand ceva nu ii convine, asa ca las balta ideea ea si ma concentrez pe urmatoarea”, a adaugat acesta.

Norm este atat de faimos incat a aparut si in paginile mai multor reviste si publicatii online. Nu pozeaza ca orice alt catelus ci, cu o labuta pe camera foto, pare ca el este cel care isi face poza.

Trebuie sa vedeti fotografiile, sunt irezistible! In GALERIA FOTO, le-am adunat pe preferatele noastre, dar pe pagina de Instagram a lui Norm poti vedea mai multe.

Sursa foto: Instagram


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.