ele mai socante clipuri muzicale interzise pe YouTube

Politica YouTube este una foarte stricta iar vedetele, cat ar fi ele de celebre, trebuie sa o respecte, scrie Kudika.ro. In caz contrar, clipurile lor vor fi scoase de pe site. De-a lungul timpului, nume mari ale scenei muzicale s-au confruntat cu aceasta problema. Fie ca vorbim de nuditate excesiva sau scene de violenta, acestea au fost scose fara drept de apel.

Iata care sunt cele mai celebre clipuri interzise!

5. DURAN DURAN, GIRLS ON FILM

Clipul a fost cenzurat la vremea respectiva pentru scenele incitante si sexy, lupte in noroi si sani foarte vizibili.

4. NEIL YOUNG, THIS NOTE IS FOR YOU

In acest caz, conflictul a fost mai degraba unul de ordin economic. Videoclipul este o satira la adresa companiilor producatoare de bauturi carbogazoase. Cele mai mari, de fapt! Da, acele doua companii rivale care produc sucuri asemanatoare! Atunci cand Youtube a interzis videoclipul, opinia publica a fost scandalizata si a interpretat acest lucru ca fiind un gest de servilism fata de sponsori.

3. MADONNA, WHAT IT FEELS LIKE

Acest videoclip a fost o adevarata afacere de familie. produscatorul videoclipului care a aparut in 2001 a fost nimeni altul decat Guy Ritchie, sotul de atunci al Madonnei. YouTube a interzis videoclipul pentru ca o prezenta pe artista traind o viata periculoasa insa cea mai mare problema a lor a fost o scena in care este arata o sinucidere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.