Pe Einstein l-a pacalit. De ce sa nu-l incerci si tu? Un truc uimitor si magic care te va fascina din prima secunda si pe care vei dori sa-l dai mai departe si cunostintelor tale!

Buna dimineata, dragilor! Zi buna! Ne-am gandit sa va facem ziua mai frumoasa si sa aducem un strop de magie in ea. Indiferent ca sunteti acasa sau la birou, daca aveti putin timp liber, va recomandam sa faceti acest minitest ultrarapid, ultrahaios si ultramagic. Aparent doar un test banal cu niste calcule extreeeem de simple, va garantam ca rezultatul va va lua prin surprindere si va va fascina cu totul. Este uimitor si odata ce-l veti face, veti dori sa-l dati mai departe la randul vostru.

Este un test care binedispune, aduce zambetul pe buze, relaxeaza, deconecteaza si rupe firul rutinei. Totodata, pune mintea in miscare. In plus, nu aveti nevoie decat de un strop de bunavointa pentru a-l face si nu mai mult de 60 de secunde. Testul este cunoscut sub numele de trucul 1089 si se spune despre el ca l-ar fi pacalit pe insusi Einstein. Departe de a da crezare acestor zvonuri :), va recomandam doar atat: INCERCATI-L! Magia se intampla!

Trucul 1089 – Iata care sunt cerintele testului si ce ai practic de facut:

1. Scrie pe o foaie de hartie un numar aleatoriu format din 3 cifre. Singura conditie, o conditie absolut esentiala, este ca aceste 3 cifre sa fie diferite (sa nu se repete in niciun caz!), iar prima cifra, cea din fata, sa fie cea mai mare (neaparat mai mare decat celelalte doua!). Noi vom lua ca exemplu numarul 863 care indeplineste conditia de mai sus (cele 3 cifre din care este alcatuit nu se repeta, iar 8, prima cifra, este mai mare decat celelalte doua).

2. Ceea ce ai de facut in pasul urmator este sa inversezi cifrele numarului pe care l-ai ales, scriind numarul in ordine inversa. Spre exemplu, inversul lui 863 va fi scris 368. Pentru o mai buna vizualizare, ideal ar fi sa le scrii unele sub altele: 863 Citeste si: Cadoul din cadoul de Craciun Magie si creier: 5 iluzii surprinzatoare cu Apollo Robbins! Tratament cu ozon, magie in materie de sanatate si frumusete! 368

Citeste si:
Oana Lis și-a recuperat verigheta amanetată în urmă cu câteva zile:...
Oana Lis și-a recuperat...

3. Scade numarul mai mic din numarul mai mare. De exemplu:

863- 368 =495

Ceea ce este magic in aceasta etapa este faptul ca in cazul numarului rezultat, cifra din mijloc va fi intotdeauna 9. Si mai magic este faptul ca, in cazul aceluiasi numar rezultat, prima si ultima cifra adunate dau intotdeauna 9. Acesta reprezinta primul truc magic al testului!

Citeste continuarea pe Garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.