Nowtoo Sugi este un barista japonez deosebit de talentat. Reuseste sa creeze, pe langa un latte delicios, adevarate minuni in ceasca de cafea. Va prezentam15 imagini care in mod sigur va vor face ziua mai buna.

Voi cum va beti cafeaua? Simpla? Indulcita cu zahar sau lapte? Cu imaginea lui Hello Kitty zambindu-va din cana? Wait, what?... Eh, bine, Nowtoo Sugi creeaza opere de arta din spuma unui latte, iar rezultatele sunt de-a dreaptul uimitore.

Priviti:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Desenatul intr-o ceasca de cappuccino sau latte nu este o modalitate realtiv noua de a face arta. Acest tip de arta in ceasca de cafea a fost dezvoltat cu aproximativ 100 de ani in urma, in Italia. Nowtoo Sugi, un barista de origine japoneza, a dus, insa, latte art-ul la un al nivel adaugand culoare compozitiilor sale. O face cu ajutorul siropului.

Folosind sirop, Sugi reuseste nu numai sa isi coloreze desenele, ci sa le si dea personalitate si sa scoata in evidenta detalii care in mod normal ar trece neobservate. Inspirat de cultura pop, Sugi reuseste sa recreeze intr-o ceasca de cafea figuri iconice ca Mario, Hello Kitty, Grumpy Cat sau Sailor Moon. A realizat pana acum cateva sute de astfel de opere, iar clientii sai s-au bucurat de gustul creatiilor sale.

V-ati indura sa beti o cafea asa frumosa?

Mai mute imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina de Instagram a lui Nowtoo Sugi.

Sursa foto: Instagram Nowtoo Sugi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.