V-ati intrebat vreodata cum ar arata printesele Disney in realitate? Avem raspunsul!

Cu parul perfect coafat, buze voluptoase si proportii imposibile, printesele Disney, aceste frumuseti desenate, au devenit cu timpul imaginea iconica a elegantei, sensibilitatii, bunatatii si, din cand in cand, a curajului. Am crescut cu povestile lor cu final fericit si, fetite fiind, visam probabil la un print pe un cal alb care sa ne salveze din cele mai fantasmagorice situatii - eternul cliseu.

Cum ar arata insa printesele Disney daca ar fi aduse la viata? Probabil asa:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Jirka Vaatainen, un artist finlandez deosebit de talentat si creativ, a incercat sa isi imagineze cum ar arata in viata reala frumoasele printese. Si-a luat libertatea de a se juca cu imaginea acestora si de a le desena intr-o abordare usor atipica. Chiar daca le-a dat o infatisare mai pamanteana, artistul a pastrat totusi ceva din aspectul perfect al printeselor, ca parul sau trasaturile delicate ale fetei. Nu a uitat nici de personajele negative.

Rezultatul este atat de apropiat de realitate incat nu poti sa nu te intrebi daca aceste frumuseti imaginate exista si in realitate.

Jirka Vaatainen si-a numit seria „Real Life Disney Girls” si a postat-o pe pagina sa. Fotografiile au devenit rapid populare si pe buna dreptate am adauga.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Jirka Vaatainen


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.