Artistul stradal OaKoAk transforma orasul intr-un mod amuzant si super creativ.

Pentru cei mai multi dintre noi, o crapatura in asfalt este doar o crapatura in asfalt. Pentru artistul francez OaKoAk, aceasta mica imperfectiune este un motiv de joaca.

OaKoAk transforma peisajul urban. O face, insa, cat se poate de discret. Vorbim despre genul de lucrare pe care o poti foarte usor rata, dar care, odata descoperita, iti face ziua mai buna. Pentru ca, cum ar putea un melc cu un capac de canal pe post de cochilie sa nu te binedispuna?

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

OaKoAk nu este artist in sensul clasic. Nu are studii de specialitate si nu s-a format ca artist. Lucreaza, de fapt, ca mine sau ca tine, intr-un birou. Ceea ce face ca lucrarile sale sa nu fie spectaculoase. Le executa, insa, cu foarte mult umor si creativitate. Si, probabil cel mai important, OaKoAk reuseste sa dea banalului o atmosfera creativa si jucausa. Este genul de artist de care un oras are nevoie. Din pacate, OaKoAk iubeste Saint Etienne-ul.

"Imi place orasul asta, imi place atmosfera lui si vreau sa il fac mai frumos. A fost un oras industrial; inca se regenereaza si inca este destul de sarac. Este foarte usor sa te plimbi prin el si la fiecare colt de strada gasesc cate un element care asteapta sa fie completat sau transformat intr-un mod artistic. Vad forme peste tot.", spune OaKoAk.

Va puteti delecta cu mai multe lucrari ale artistului in GALERIA FOTO, dar si pe blogul artistului.

Sursa foto: OaKoAk


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.