Yuppy 16 Mai 2016 17:56
Rezultatul este superb!

Artista Anne Mondro s-a specializat intr-o nisa cel putin bizara. Tanara croseteaza organe ale corpului uman din fire fine de cupru. De curand, artista a realizat o inima corect din punct de vedere anatomic, la care a lucrat mai bine de o mie de ore.

Mondro, care este profesor asociat la Scoala de Arte si Design de la Universitatea din Michigan, a petrecut aproape un an studiind anatomia inimiii pentru a se asigura ca arta ei va imita perfect realitatea. Tanara a realizat chiar si un model 3D, folosind un software pus la cale de universitatea la care lucreaza.

Artista, care a petrecut o mie de ore crosetand delicata opera de arta, spune ca intreaga experienta a fost una extrem de persoana.

„Am lucrat cu batrani cu probleme de memorie si cu ingrijitorii lor. Este atat de intens sa fii un ingrijitor. Atunci cand tii la cineva, cei doi devin legati. Le preiei vulnerabilitatile, dar si punctele puternice. In timp ce ma gandeam la aceasta relatia, devenea important ca aceasta sa fie legata intr-un fel”, a povestita Mondro.

Foto: annemondro.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.