Yuppy 18 Aprilie 2016 17:05
Uita de dictionare. Acest tricou este tot ce ai nevoie pentru a comunica atunci cand te afli intr-o tara a carei limba nu o cunosti.

Spune-mi daca urmatoare descriere iti este cunoscuta: te afli intr-o tara a carei limba nu o cunosti. Localnicii nu cunosc limba engleza si ai obosit dand din maini incercand sa explici ce vrei. Dictionarele nu sunt de prea mare ajutor deoarece pierzi prea mult timp cautand cuvinte si incercand sa le pronunti.

Probabil te-ai aflat cel putin o data intr-o situatie asemanatoare. Imagineaza-ti acum un instrument simplu de folosit si eficient care te-ar putea ajuta sa comunici cu localnicii. Un asfel de „intrument” este tricoul IconSpeak.

IconSpeak este un tricou pe care sunt printate 40 de pictograme universale, perfecte pentru aproape orice ocazie. Trei barbati din Elevatia au venit cu idea tricoului dupa ce li s-a stricat motocicleta in Vietnam si le-a fost foarte greu sa se inteleaga cu localnicii

De multe ori ne confruntam cu bariere in comunicare care pot fi depasite doar prin semne, simboluri sau pictograme desenate pe o bucata de hartie sau in praf. Ne-am gandit cat de grozav ar fi sa ai un set de simboluri in permanenta cu tine astfel incat doar sa arati cu degetul catre lucrul de care ai nevoie”, au spus cei trei.

Cum vi se pare ideea?

Foto: iconspeak.world


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.