Nimeni nu cumpara aceste tabluri vechi. Pana cand un artist a gasit o metoda ingenioasa de a le transforma in opere inedite.

Pentru cei mai multi dintre noi, un tablou plictisitor dintr-un magazin de vechituri nu reprezinta nimic interesant. Pentru artistul Dave Pollot, acestea sunt comori pline de potential.

Dave Pollot este un inginer si artist din New York care isi petrece cea mai mare parte a timpului rascolind rafturile magazinelor de vechituri in cautarea tablourilor pe care nu le vrea nimeni. Apoi, cu deosebit de mult talent si umor, Pollot inseara in tablouri elemente specifice culturii pop.

Credeti ca nu exista nicio legatura intre tabloul unui sat linistit si Star Wars? Eh, bine, Pollot a gasit-o. La fel cum a reusit sa introduca in diferite tablouri elemente precum Tardis-ul Doctorului Who, rechinul din Jaws, pe Mario, Transformer-ii sau pe Darth Vader.

Rezultatele sunt cu adevarat minunate si ar face orice fan al culturii pop sa zambeasca cu subinteles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.