Stephan Brusche, un artist din Rotterdam, are un talent aparte: reuseste sa transforme banalele banane in adevarate opere de arta.

Peste Stephan Brusche am data intamplator, din link in link, in timp ce cautam idei creative de DIY.

Brusche ia jucatul cu mancarea din farfurie extrem de in serios, reusind sa o transforme in adevarate opere de arta. Pentru artistul din Rotterdam, o banana nu este un simplu fruct, gustos si sanatos, pe care il poate consuma la micul dejun, ci o panza alba care asteapta sa fie pictata. Nu spune nu nici altor fructe, dar bananele par sa fie preferatele lui.

Cu umor si multa imaginatiei, Brusche sculpteaza si picteaza coaja bananelor, transformandu-le in lucrari neasteptate. Sunt sigura ca nu v-ati fi asteptat sa vedeti un „Sarutul” lui Gustav Klimt incrustat pe o coaja de banana sau faimoasa coperta a albumului „Abbey Road” a celor de la Beatles sculptata pe un manunchi de banane. Iar exemplele nu se opresc aici.

Mai multe imagini cu minunata arta a lui Stephan Brusche puteti vedea in mai jos, dar si pe pagina acestuia de Instagram.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Sursa: isteef via Instagram.com


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.