Sarah Ann Wright a confectionat un nor, l-a facut sa pluteasca si apoi l-a fotografiat.

Sarah Ann Wright este un fotograf freelancer din Londra. A pus prima data mana pe un aparat foto pe film in 2001. In 2006 a trecut pe digital si nu a mai parasit acest mediu de atunci, fascinata de posibilitatile pe care i le ofera. Cu un background in design grafic, Sarah reuseste sa transforme orice fotografie intr-o imagine concept.

Fotografieaza cam orice, dar in special „placere si vise”, spune ea. Uitandu-te peste fotografiile ei nu este foarte greu sa iti dai seama ca ii sustin din plin afirmatia. Intr-adevar, fotografieaza cam orice, de la portrete, la natura sau subiecte fashion, insa, fotografiilor un aer aparte, jucaus si spre suprarealist. Nu poti sa nu te opresti din goana virtuala si sa le admiri pret de o secunda sau doua. Pe noi ne-a cucerit, mai ales, norul (concept) pe care l-a fabricat si fotografiat apoi singurica.

Desi poate parea destul de greu nu doar sa confectionezi un nor, dar sa si il faci sa pluteasca, aflati ca procedeul nu este atat de greu pe cat pare si ca totul in fotografiile ei este cat de poate de real (mai putin cativa fulgi de zapada pe care recunoaste ca i-a adaugat mai apoi in Photoshop). Pentru a confectiona norul, a folosit vata cumparata din magazin. Folosind un trepied, s-a asigurat ca totul in cadrul pe care l-a realizat este neclintit pentru ca mai apoi sa poata edita in voie. Cat despre cum a facut norul sa pluteasca, eh, aici a folosit putin din magia Photoshopului.

„Pentru a face norul sa pluteasca, am fotografiat mai intai paharul si mainile care tin norul, apoi am tinut norul deasupra lor si am facut o a doua imagine. Cu ajutorul layer-elor am sters surplusul, oferind, astfel, iluzia ca norul pluteste”, explica Sarah.

Citeste si:
Noul Citroen oli [all-e] este un concept electric cu autonomie de...
Noul Citroen oli  all-e  este...

Cum vi se par imaginile?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe site-ul artistei si pagina ei de Facebook.

Sursa foto: Sarah Ann Wright


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.