Ii spune Vivid Sydney, este la a patra editie si este cel mai mare festival de muzica, lumini si idei din emisfera sudica.

Daca Yuppy si-ar fi dorit sa fie intr-un loc anume zilele acestea, acelea ar fi fost Sydney. Motivul? Vivid Sydney sau festivalul care aduna la un loc mai marii industriilor creative. Timp de doua saptamani, de la sfarsitul lunii mai pana pe 11 iunie mai exact, Sydney s-a transformat la propriu intr-o panza uriasa pe care artisti vizuali si nu numai si-au expus lucrarile.

"Vivid Sydney" a insemnat anul aceste peste 60 de instalatii artistice. De la jocuri de lumini, la proiectii pe cladirile istorice, combinate cu muzica electrionica, Norocosii care s-au aflat zilele acestea in Sydney au avut partea, fara indoiala, de un spectacol unic.

“Lighting the sails”, instalatia realizata de grupul creativ Urbanscreen a fost vedeta evenimentului. Avand ca spatiu de joaca celebra Casa a Operei si folosind cea mai avansata tehnologie, grupul a transformat zidurile Operei intr-o opera de arta in miscare. Si da, la final, monumentul pare ca se prabuseste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.