In general putem sa ne mandrim ca prin mana noastra au cam trecut cateva gadeget-uri, totusi credem ca nimic nu se compara cu aceasta "minunatie" acustica ce ne ajuta sa ne trezim dimineata.

Trebuie sa recunosc ca si eu am cautat ceasul desteptator perfect. Initial m-am gandit la aspect si cum cel mai frumos ceas desteptator este acel ceas clasic cu limbi care scoate sunetul metalic si pe care il urasti atat de mult dimineata pentru ca esti sigur ca nu mai poti sa dormi dupa ce incepe sa sune, m-am decis sa-l cumpar.

Bineinteles ca atunci cand am ajuns la magazin nu mi-a mai placut si m-am gandit ca totusi o varianta digitala, eventual care sa-ti si proiecteaza pe perete ora, nu este chiar atat de rea. Atunci am decis sa merg pe aceasta varianta.

Nu mai stiu de ce m-am razgandit, dar pot sa spun ca intr-un final am ramas la alarma telefonului care in prezent isi face treaba mai mult decat decent.

Una peste cealata, trebuie sa revenim la produsul pe care incercam sa-l prezentam mai jos si anume aceasta creatie acustica a designer-ului Jamie McMahon care pot sa va spun ca m-a facut sa zambesc si sa exclam: Foarte tare!

Cum prea multe cuvinte strica, va las sa urmariti clipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.