Bun venit in Tara Minunilor! Fotografa Nikita Gill va fi ghidul tau.

Nikita Gill este o artista vizuala din Londra. Este foarte posibil sa nu fi auzit de ea pana acum, dar nu este nimic. De aceea sunt eu aici, sa iti scot capul din presa de cancan si iti fac cunostinta cu artisti si fotografi care merita toata atentia ta.

Nikita Gill este autoarea unei serii de manipulari fotografice care, pe noi cel putin, ne-au lasat cu gura deschisa. Se numeste “O zi linistita in Tara Minunilor” si este o serie concentrata in jurul unei lumi de poveste.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Cu deosebit de mult talent, Gill a combinat fotografia cu pictura, editand totul cu vigilenta. Scaldate in tonuri reci, manipularile foto ale artistei par desprinse dintr-o lume mistica.

Siluetele singuratice care apar in fiecare fotografie dau imaginilor un plus de mister. Nu poti sa nu te intrebi incotro se indreapta personajul si care este povestea lui?

Cum vi se par editarile foto ale Nikitei Gill?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina fotografei.

Sursa foto: Nikita Gill


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.