Nu ai nevoie de un buget prea mare pentru a te deghiza in eroii preferati. Iti trebuie doar o imaginatie bogata si un pic de indemanare.

Daca esti un adept al proiectelor DIY sau daca, pur si simplu, vrei sa iti dai gata prietenii la urmatoarea petrecere costumata, Anucha “Cha” Saengchart s-ar putea sa iti dea cateva idei.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Saengchart este cunoscut pentru creativitatea cu care reuseste sa transforme cele mai banale obiecte in diferite costumatii. Nu va asteptati, totusi, la o imitatie perfecta, caci ceea ce face Saengchart este sa adapteze un costum iconic cu ceea ce gaseste la indemana prin casa. O face, insa, cu deosebit de multa imaginatie si creativitate.

Saengchart face treaba atat de bine, incat este cunoscut in mediul online sub identitatea de “Lowcost Cosplay”. Pagina sa de Facebook, pe care a pornit-o in 2013, a adunat peste o suta de mii de fani.

Priviti ce poate face cu un prosop si cateva banane. Mai multe imagini in GALERIA FOTO.

Sursa foto: Facebook Lowcost Cosplay


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.