Pentru unul din proiectele sale fotografice, Victor Enrich si-a gasit o muza mai putin conventionala: o cladire banala din Munchen, Germania, pe care si-a imaginat-o in 88 de ipostaze diferite.

Despre Victor Enrich, artist barcelonez, se poate spune aproape orice mai putin ca ar fi lipsit de imaginatie. Nu de alta, dar si-a imaginat acelasi bloc banal si anost in 88 de ipostaze complet diferite si creative. Provocarea si-a dat-o singur ca parte din ultimul sau proiect fotografic, NHDK.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Cunoscut pentru reinterpretarile sale originale ale unor cladiri mai mult sau mai putin cunoscute din lume, Victor Enrich nu s-a lasat pana nu a exploatat vizual si digital aceasta cladire pierduta pe o strada oarecare din Munchen.

Artistul barcelonez si-a facut un scop din a aproviziona lumea cu idei noi si cu perspective proaspete, incercand cu sfintenie sa abordeze fiecare subiect cat se poate de diferit. Aruncati numai o privire pe proiectele sale si va veti convinge.

In GALERIA FOTO puteti vedea doar 20 din cele 88 de ipostaze imaginate de Victor Enrich pentru aceasta cladire. Pe restul, va invit sa le descoperiti pe pagina sa.

Sursa foto: Victor Enrich

Citeste si:

Ti-ar placea sa locuiesti in aceasta casa de poveste?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.