Kilian Schonberger nu face doar fotografii, ci transmite stari. In functie de si-a propus, fotografiile sale pot sa te lase mut de uimire sau sa faca sa iti treaca fiori pe sira spinarii.

Devii cu atat mai interesat de fotografiile sale cand descoperi ca Schonberger discromatopsie. Cu alte cuvinte, Schonberger este incapabil sa distinga culorile. Numai ca, fotograful originar din Germania si-a transformat acest mic „neajuns” in avantaj, conturandu-si o anumita perspectiva creativa si concentrandu-se mai mult asupra pattern-urilor pe care le gaseste in natura decat asupra culorilor.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Schonberger iubeste natura si agitatia citadina deopotriva. Ambele ii ofera material, asa ca incearca, in felul sau, sa surprinda modul in care cele doua medii se schimba si interactioneaza.

Cloud Forest” (n.r. „Padurea din nori) este unul din proiectele fotografului. Jucandu-se cu lumina si ceata, Schonberger a reusit sa contureze un fel de taram magic interzis, genul de loc care, desi te atrage si fascineaza stii ca este cel mai bine sa te tii departe de el.

Dar mai bine vedeti singuri despre ce este vorba.

Mai multe imagini cu peisajele lui Kilian Schonberger poti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Facebook Kilian Schonberger

Citeste si:

Din bube mucegaiuri si noroi: Padurea din mijlocul epavei ruginite


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.