Bun venit in lumea in alb si negru a lui Benoit Courti. Odata ajunsi aici, nu veti dori sa mai plecati vreodata.

Peste Benoit Courti am dat din intamplare. M-au fascinat pe loc compozitiile sale in alb si negru, atat de intime, atat de frumoase. Nu intelegeti gresit, Courti fotografieaza la fel de bine si in culori, dar de imaginile din seria „Deep Black” m-am indragostit. Simple, dar captivante, nu este de mirare ca fotograful francez a devenit rapid o senzatie a lumii virtuale.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Pe Benoit Courti l-a fascinat fotografia inca din copilarie. A pus,insa, mana serios pe un aparat de fotografiat abia prin 2010. S-a ocupat pana atunci de muzica, o alta mare pasiune asa. In urma cu trei ani a simtit ca e nevoie de o mare schimbare si a lasat sala de muzica pentru camera obscura.

Faptul ca cea mai mare partea a vietii a fost muzician pare sa functioneze in avantajului lui Benoit Courti. Compozitiile sale ascund un anumit lirism si au o oarecare natura poetica.

Si, pentru ca tot se apropie sarbatorile, Courti a pus 12 fotografii din seria „Deep Black” spre vanzare. Costa 45 de euro si ar putea fi un cadou mult mai potrivit decat un pulover cu reni. Le puteti gasi aici.

Mai multe imagini cu fotografiile captivante ale lui Benoit Courti puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Citeste si:

25 portrete uimitoare: Oamenii strazii

Sursa foto: Benoit Courti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.