Incercati sa gasiti vreun indiciu care sa tradeze adevarat natura a picturilor sale. Este aproape imposibil.

Sunt aproape convinsa ca artistul Kang Kang Hoon nu are nevoie de un aparat de fotografiat pentru a imortaliza diferite momente. Cateva tuburi de culori in ulei si talentul sau ireprosabil sunt sficiente pentru ca din mainile sale sa iasa portrete atat de realiste.

Kang Kang Hoon este un geniu al artei hiper-realiste. Picturile sale sunt atat de apropiate de reliate incat este aproape imposibil sa faci diferenta intre in portret pictat de artistul corean si o fotografie. Incercati sa gasiti vreun indiciu care sa tradeze adevarat natura a picturilor sale. Este aproape imposibil.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Kang Hoon isi picteaza fiecare personaj in detaliu, respectand dinamica fetei, modul natural in care cade si se mica parul, luminile si umbrele. Pana si accesoriile pe care le poarta personajele sale par rupte din realitate.

„Vreau ca prin intermediul imaginatiei sa surprind duritatea lumii reale, sa patrund in realitate si sa trezesc simturile. In plus, vrea ca in picturile mele sa se oglindeasca omul modern si visul sau de a scapa din tumultul interior”, spune artistul corean despre opera sa.

Kang Hoon a fost descoperit de Park Ryu Sook Gallery care a organizat, in 2009, o expozitie cu lucrarile sale. De atunci, artistul nu a incetat sa uimeasca intreaga lume cu talentul sau.

Va invit, asadar, si pe voi sa fiti uimiti de portretele demen de realiste realizate de Kang Kang Hoon.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Kang Kang Hoon


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.