Google a pus Dublinul pe harta tehnologiei.

Dupa ce v-am prezentat sediile Google din Londra si Tel Aviv, a venit randul Dublinului (Irlanda) sa isi faca loc pe harta celor mai importante hub-uri tehnologice din lume. Cum ne-au obisnuit deja, cei de la Google au facut o treaba grozava, iar designul noului sediu iese din conventional. Ca si in datile trecute, de design s-a ocupat compania Camenzind Evolution si, ca de fiecare data, au facut o treaba grozava. Priviti:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Intins pe o suprafata de 47,000 metri patrati, noul sediu Google din Dublin a fost amenajat in asa fel incat sa dea senzatia unui mic oras. Cele trei cladiri ale campusului „Google Docks”, „Gasworks House” si „Gordon House” sunt legate intre ele de un pod astfel incat interactiunea intre oameni din departamente diferite sa fie incurajata. De fapt, intreg conceptul este gandit intreg conceptul fiind gandit pentru a stimula creativitatea angajatilor.

Birouri cu un design inovativ, 5 restaurante, 42 de micro-bucatarii si hub-uri de comunicare, piscina, camere de relaxare, centre fitness, irish pub-uri sunt doar cateva din elementele care fac din noul sediu Google un mediu in care oricare din noi si-ai dori sa munceasca.

Cei de la Google au publicat si primele poze cu biroul unde isi vor desfasura activitatea, probabil, cei mai norocosi angajati.

Mai multe imagini cu superbul sediu Google din Dublin puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina celor de la Camenzind Evolution.

Sursa foto: Peter Wurmli


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.